Villámcsődület nyugati megrendelésre

OROSZORSZÁG KOMMUNISTÁI KÖVETELIK MINDAZOK FELELŐSSÉGRE VONÁSÁT, AKIK RÉSZT VETTEK AZ „UTAZZ GATYA NÉLKÜL A METRÓBAN” ELNEVEZÉSŰ AKCIÓBAN.

Szergej Malinkovics, Oroszország Kommunistáinak Pártja alelnöke  kijelentette: “Azok a moszkvaiak, illetve más orosz városokból érkezettek, akik – a Nyugat hatására – részt vettek az „Utazz gatya nélkül a metróban” elnevezésű szégyentelen és erkölcstelen villámcsődületben, egyszerre hágták át a törvényt, illetve az általánosan elfogadott erkölcsi normákat. Január 10-én a Nyugatról ösztönzött disszidens mozgalom által elhatározott akció keretében fiatal suhancok egy csoportja – mindannyian félig levetkőzve – utazgattak a metrón Moszkvában és Pityerben is. Az ellenség által gondosan előkészített, eme akció része az Oroszország elleni hadüzenet nélküli háborúnak, melynek célja a fiatalság lezüllesztése, társadalmunk értékeinek lejáratása.12439213_760788867387279_8269996707675095773_n

Az, hogy akadtak olyan oroszok, akik ráharaptak az ellenségnek erre a csalijára, mutatja azt, hogy súlyos mulasztások vannak mind az oktatási és kulturális minisztérium, mind pedig a közbiztonságért felelős szervek munkájában.

A magukról megfeledkezett kamaszok e szánalmas kis csoportja, mely megengedte magának, hogy Moszkva és egy sor más orosz város metróján félmeztelenül utazgasson, magatartásával megsértette az egész népet, a becsületes dolgozókat, a háború és munka veteránjait, és kihívást intézett a társadalmi erkölccsel, a hagyományos értékekkel szemben.

Minden ilyen huligán személyét meg kell állapítani, meg kell őket találni és büntető eljárás alá kell vonni a nyilvános helyen elkövetett huliganizmusáért. Mások okulására, illetve annak érdekében, hogy a Nyugat lássa: mi nem tűrjük el, hogy az effajta jampikat, punkokat és rockereket nálunk mesterségesen tenyésszék – meg kell hozni a legszigorúbb intézkedéseket, és a méltatlan fiatalemberek a vádlottak padjára kell ültetni. Az erről szóló feljelentésünket meg fogjuk küldeni a rendvédelmi szerveknek!”

 

 

Juhász Norbert

Népi Front

egri titkára