Török fasiszták lőttek le egy orosz gépet!

A török légierő légtérsértésre hivatkozva lelőtt egy orosz Szu–24-es repülőgépet. Putyin tagadja, hogy török területek felett repültek volna és  Ankarát a terroristák cinkosainak nevezte.Nem tévedett sajnos. Erdogan pribékjei szorgalmasan gyilkolják a kurdokat. Közismert, hogy a PKK (Kurdisztáni Munkáspárt)  harcosai tudnak a leghatékonyabban küzdeni az ISIS ellen. “A hadseregünk hősiesen küzd a terrorizmus ellen. A mai veszteség egy hátba szúrás, amit terroristák cinkosai követtek el!” – mondta az orosz elnök. „Az észak-szíriai Latakia tartományban bombázták a felkelők állásait. Olyan terroristákat támadtak, akik Oroszországból származnak. Azt a kötelességüket teljesítették, hogy ezek az emberek soha ne térhessenek vissza orosz földre” – mondta  Vlagyimir Putyin.  Azt is  elmondta, hogy alaposan elemezni fogják a történteket, és ennek súlyos következményei lesznek az orosz–török kapcsolatban is. „Törökországot mindig barátunkként kezeltük. Nem tudom, hogy kinek állt érdekében az, ami ma történt, a miénkben biztosan nem” – folytatta Putyin, aki nehezményezte, hogy Ankara azonnal összehívta a NATO-t, hogy egyeztessenek a történtekről, ahelyett, hogy Moszkvával léptek volna kapcsolatba. „Úgy cselekedtek, mintha mi lőttük volna le az ő gépüket, nem pedig fordítva” – mondta az elnök.

A Kreml-közeli Izvesztyija, Recep Tayyip Erdogan török államfő fiát említi az üggyel kapcsolatban: azt írják róla, hogy kapcsolatban áll az Iszlám Állammal, ellenőrzése alatt tartja az olajvezetékeket, melyeket a terrorszervezet használ és azért lőtték le a harci repülőgépet, mert az oroszok épp az Iszlám Állam olajvezetékeit bombázzák. Logikus, hogy ezért gyilkolják kurd elvtársainkat is.

Az Iszlám Állam veszélyezteti mindannyiunk életét. Összefogásra van szükség.
Úgy látszik, hogy néha kibújik a szög a zsákból, és az ember ilyenkor  elkezd gondolkozni. Kinek is érdeke az ISIS léte? Mit tett eddig a NATO? Nagyon bűzlik itt valami! Nem minden az, aminek mondja magát!