Tiltakozás a kormány rémtette ellen

A Népi Front szolidaritását és együttérzését fejezi ki azon közszolgálatban dolgozók iránt, akiket a jelenlegi népnyúzó kormány a tömeges elbocsátásokkal a reménytelenségbe és akár hajléktalanságba taszít.

A különböző tévhiedelmekkel ellentétben tudjuk, hogy jelen elitista-jobboldali kormány alatt a közszolgálati dolgozóknak borzalmas körülmények között, jelentős túlterhelés mellett kell dolgozniuk. A közszférában dolgozók, köztisztviselők és kormánytisztviselők között mindennapos a dolgozói mélyszegénység és a zsarnoki, rangkórságos vezető. A kormány által egy éve adott úgynevezett bérfejlesztés sok esetben annyiból állt, hogy megemelték az alapbért, de ugyanennyivel csökkentették a pótlékokat, mozgó bért és más juttatásokat. Ez a kormány gyűlöli a dolgozókat, azokat az embereket, akik építik az országot, akik a betegeket gondozzák. A kormány szerint mindezekért csak nyomort és hajléktalanságot érdemlünk.

A Népi Front ezért ellenállásra buzdítja az elbocsátottakat és a fasiszta állam alkalmazásában lévőket egyaránt! A közszférából elbocsátottakat szeretettel várjuk szimpatizánsaink és támogatóink körében. A még közszférában dolgozóknak azt tanácsoljuk, hogy észrevétlenül, csendben szabotálják elöljáróik utasításait, felügyelet nélkül maradva lassabban vagy egyáltalán ne dolgozzanak az illegitim kormány és korrupt állama gyengítése érdekében!

Landler