Rendőrökre támadtak kopasz fasiszták

Aki Magyarországon felvételt készít egy intézkedő rendőrről, azt a rendőr beperelheti, és a bíróság pénzt ítélhet a rendőrnek. Ennek ellenére nagyon fontos, hogy minél többen vegyék videóra, amit a rendőrök csinálnak.

Az elmúlt pár napban a Városligetben történt események megint megmutatták, hogy miért fontos felvenni a rendőröket.

 A Liget átépítése miatt tiltakozó aktivistákkal szemben zavaros hátterű kopasz verőemberek alkalmaztak erőszakot:Gulyás Mártont műteni kellett, akkorát ütöttek a kezére, Komáromy (G-RAS) Gergelyt sunyin gyomron vágták, amikor egy egyik épület tetején beszélgetett, és ezeken kívül a mai napig előfordul dulakodás a tiltakozók és biztonságiak között.  Az is fontos, hogy ezek a események meglegyenek (Gulyás kezének eltöréséről eddig nem került elő felvétel), de talán még fontosabb, hogy a helyszínen lévő rendőrökről készüljön videó.
Ha a tiltakozók nem videóznak a telefonjaikkal, akkor nem derült volna ki, hogy a Ligetbe küldött izomemberek hogyan üvöltöznek a rendőrökkel, hogyan ússzák meg azt is, hogy gázsprayt fújnak a rendőrök felé.
 “Ha ezt meg lehet csinálni büntetlenül, márpedig nagyon úgy tűnik, hogy meg lehet, akkor az eddig ismert Magyarországnak kampec. Ha a hatalom (illetve a sok hatalom egyik darabja, és ez nagyon lényeges különbség) nemhogy nem tudja, de nem is akarja akár erőszak árán is fenntartani a törvényes rendet, akkor nyilván az adófizető polgároktól sem várható el, hogy lojálisak legyenek ehhez a béna államhoz. Nem is lesznek. (És persze a most a Városligetben most kamerák előtt megalázott rendőröktől sem várható el, hogy a jövőben vakon teljesítsék a parancsokat. Nem is fogják.)”- írja Bede Márton
Ebben az esetben nem kérdés, hogy miért készítettek felvételt a rendőrökről és, hogy a kopaszok miért viselkedtek úgy, mintha ők lennének felül. Azért, mert valóban ők vannak felül. Valakiknek a magánhadserege megteheti, hogy a rendőrt szidalmazza, és a rendőr nem tesz semmit, mert nem tehet.
A Horthy-rémuralom idején is voltak különítményesek. Most is vannak.
A Rongyos Gárda, Prónay, Ostenburg itt van az országban. Még nem gyilkolnak. Aztán ki tudja! És nem lesz rendőr, aki megvédje az állampolgárt, s a rendőrt sem védi meg senki.
“A Liget “biztonsági őre” úgy beszél a rendőrrel, mintha a kiscsicskása lenne!”
A képen nem munkásokat látunk, hanem a titokzatos gárda  verőembereit.
Nehéz idők jönnek! Együtt kell tennünk ellene! A fehérterrorról van szó. Ezen a képen a “biztonsági főnök” fenyegeti a rendőrtisztet. Miért nem kattan csuklóján a bilincs? Itt van a kutya elásva!
Elnézést a normális kopaszoktól!
Fo