A Népi Front lapja

Olyan ez, mint a drogbárók háborúja!

Hatalmas a ramazuri a CEU ügyében. Hát, ha már polgári demokrácia van, akkor a kutyafáját, mi a baj a CEU-val, azaz az amcsi-európai egyetemmel?A burzsoá demokráciába ez belefér. Akkor most mi van?
Hová is álljon az ember? Ide vagy oda? Na most legyen okos a magyar! Menjen tüntetni vagy ne menjen?
Emberek! Itt két rivális tőkés társaság marakodik. A Fidesz fogja a koncot, a liberálisok pedig ki akarják szedni azt a zsíros koncot a jelenlegi kormány agyarai közül, hogy azt a saját agyarukkal fogják. Mert a koncra pénz tapad. Na nem annyi, amennyi a Ti meg az én bérem, hanem sok, Milliárdok! De még annál is több, amibe Téged nem avatnak bele.
Neked az a dolgod, hogy ikszelj mikor jön a választás, aztán kuss! Te pedig kussolsz, mert  így neveltek, vagy lázadsz.Képtalálat a következőre: „soros és orbán”
Az jó, hogy sokan elégedetlenek a jelenlegi kormánnyal. A tüntetéseken ott van sok becsületes ember is, meg más is. Azonban a tüntetések vezérei őket felhasználva akarják megragadni a hatalmat. A Te hátadon akarnak a csúcsra jutni. A dolgozó emberek munkájából él minden tőkés társaság, és még a bandaháborúikra is a dolgozó embert használják fel. Létrának!
“Jó időkben semmid sincsen,
Rossz időkben tiéd minden…
Téged küldenek elsőnek,
És először te rád lőnek!Mindig minden zászlót vinni,
Mindig mindegyikben hinni…
S mindig félni, hogy itt a vége,
Mert még számon kérnek érte.”
Most minek örülsz? Orbánnak vagy a liberálisoknak? Mindkettő méreg, amelyik téged öl meg!
Nekünk csak egy zászlónk van. A dolgozó ember zászlaja! 
Az a baj ebben az országban, hogy az emberek zömmel hol egyiknek, hol pedig a másiknak örülnek, és hol egyik banda, hol a másik banda háborújában vesznek részt. Pedig egyikben sem kellene. Saját magunkat kell megszervezni! Nekünk, embereknek kell összefogni.  Nem pártokkal és talpnyalókkal, hanem a dolgozó emberrel.
 Azok, akik nem mennek el szavazni többen vannak, mint, akik elmennek. Akkor most szavazzon a munkásököl! Mert matematikailag is több az ikszelni nem akaró kéz, mint a szolgaian szavazó. 
Soros kepapa, most éppen morci lett, mert Viktor egy rivális társasággal bratyizik. Most nekünk mi közünk van ehhez? Semmi! 
Harcoljunk az interneten, az utcán, mindenhol. Majd jön keményebb világ. “Gerillaháború a Nép Nevében!”Képtalálat a következőre: „working class”
Fogarasi Zsuzsanna
Népi Front
 

TI ÍRTÁTOK

Életveszélyes munkahelyek

Megjelent az Eurostat, halálos kimenetelű munkahelyi baleseteket számba vevő statisztikája, az EU 28 tagállamára és a partnerországokra kiterjedően. A legutóbbi, 2014-es alapján Magyarország  a középm

A Győzelem Napja - Moszkvából jelentjük....

Ma május 9-én ismét hálával és köszönettel emlékeztünk. Emlékeztünk  az emberiség történelmének legnagyobb sorsdöntő ütközetére, melyet valaha az egyetemes történelemben kényszerültek vívni a haladó e

Globalizmus kontra nacionalizmus (A francia elnökválasztás 2017 tanulságai)

A kétpólusú világrendszer megszűnése után kialakult globális kapitalizmus egyik következménye a belpolitikai átrendeződés. Ezt tükrözi a most lezajlott francia elnökválasztás második fordulójának ered
Baloldali Hírlevél
Ha megadod a neved és az e-mail címed, elküldjük számodra a baloldal híreit. Feliratkozáshoz kattints a Subsrcibe gombra
Name
Email *

KULTÚRA

Ütött-kopott külvárosi balladáim

Ütött-kopott külvárosi balladáim

Mégis. Nekem ők a minden, az én külvárosi balladáim, befészkelve magukat lelkemnek-szívemnek
Kémek a sasfészekben...

Kémek a sasfészekben...

 A hidegháború korszakában komoly fordulópontot jelentett, amikor 1949-ben megtört az Egyesült Államok
Dicsőség a szovjet és magyar hősöknek! - 70 éve szabadult fel Budapest

Dicsőség a szovjet és magyar hősöknek! - 70 éve szabadult fel Budapest

Hazánk Felszabadítása a több mint két évtizedes fasiszta uralom alól 1944 őszén
Légy szerző!
Légy szerző!