A Népi Front lapja

Olyan ez, mint a drogbárók háborúja!

Hatalmas a ramazuri a CEU ügyében. Hát, ha már polgári demokrácia van, akkor a kutyafáját, mi a baj a CEU-val, azaz az amcsi-európai egyetemmel?A burzsoá demokráciába ez belefér. Akkor most mi van?
Hová is álljon az ember? Ide vagy oda? Na most legyen okos a magyar! Menjen tüntetni vagy ne menjen?
Emberek! Itt két rivális tőkés társaság marakodik. A Fidesz fogja a koncot, a liberálisok pedig ki akarják szedni azt a zsíros koncot a jelenlegi kormány agyarai közül, hogy azt a saját agyarukkal fogják. Mert a koncra pénz tapad. Na nem annyi, amennyi a Ti meg az én bérem, hanem sok, Milliárdok! De még annál is több, amibe Téged nem avatnak bele.
Neked az a dolgod, hogy ikszelj mikor jön a választás, aztán kuss! Te pedig kussolsz, mert  így neveltek, vagy lázadsz.Képtalálat a következőre: „soros és orbán”
Az jó, hogy sokan elégedetlenek a jelenlegi kormánnyal. A tüntetéseken ott van sok becsületes ember is, meg más is. Azonban a tüntetések vezérei őket felhasználva akarják megragadni a hatalmat. A Te hátadon akarnak a csúcsra jutni. A dolgozó emberek munkájából él minden tőkés társaság, és még a bandaháborúikra is a dolgozó embert használják fel. Létrának!
“Jó időkben semmid sincsen,
Rossz időkben tiéd minden…
Téged küldenek elsőnek,
És először te rád lőnek!Mindig minden zászlót vinni,
Mindig mindegyikben hinni…
S mindig félni, hogy itt a vége,
Mert még számon kérnek érte.”
Most minek örülsz? Orbánnak vagy a liberálisoknak? Mindkettő méreg, amelyik téged öl meg!
Nekünk csak egy zászlónk van. A dolgozó ember zászlaja! 
Az a baj ebben az országban, hogy az emberek zömmel hol egyiknek, hol pedig a másiknak örülnek, és hol egyik banda, hol a másik banda háborújában vesznek részt. Pedig egyikben sem kellene. Saját magunkat kell megszervezni! Nekünk, embereknek kell összefogni.  Nem pártokkal és talpnyalókkal, hanem a dolgozó emberrel.
 Azok, akik nem mennek el szavazni többen vannak, mint, akik elmennek. Akkor most szavazzon a munkásököl! Mert matematikailag is több az ikszelni nem akaró kéz, mint a szolgaian szavazó. 
Soros kepapa, most éppen morci lett, mert Viktor egy rivális társasággal bratyizik. Most nekünk mi közünk van ehhez? Semmi! 
Harcoljunk az interneten, az utcán, mindenhol. Majd jön keményebb világ. “Gerillaháború a Nép Nevében!”Képtalálat a következőre: „working class”
Fogarasi Zsuzsanna
Népi Front
 

TI ÍRTÁTOK

Izraeli agresszor támadja Szíriát

A Bassár el-Aszad szíriai elnök oldalán harcoló egyik milícia három tagja életét vesztette, két harcosa pedig megsebesült vasárnap a Golán-fennsík szíriai ellenőrzés alatt álló részén egy izraeli kato

Ezért lesz nagy ellenzéki pofára esés 2018-ban

Az elmúlt hónapok kormányellenes tüntetései új lendületet hoznak az ellenzék számára. Legalábbis ez látszódik azok számára, akiknek leghőbb vágyuk leváltani Orbán Viktort és kormányát. Belépett a poli

Kegyeletsértés a szovjet emlékmű megrongálása

A napokban a hírek között szerepelt, hogy egy Komáromy Gergő nevű zenész és „ligetvédő” társával együtt narancssárga festékkel dobálta meg a budapesti szovjet hősi emlékművet. Az emlékmű gyakran kerü
Baloldali Hírlevél
Ha megadod a neved és az e-mail címed, elküldjük számodra a baloldal híreit. Feliratkozáshoz kattints a Subsrcibe gombra
Name
Email *

KULTÚRA

Szeptember 11: A chilei tragédia

Szeptember 11: A chilei tragédia

Immár tizenhárom éve szeptember 11-e táján rendszeresek a terrorizmus elleni háborúról, a
No thumbnail available

Tervgazdaság versus tervszerűség

A sztálini tervgazdaság politikai gazdaságtana (rövid tanfolyam) Red Star, 2008, november 19 (kommunista.net) 1917-ben Oroszországban
No thumbnail available

Az "én ötvenhatom"

1956 hatvanadik évfordulója alkalmából sorozat indult a Magyar Rádióban és az M1
Légy szerző!
Légy szerző!