Nyílt levél Zugló Önkormányzatához

Tisztelt Karácsony Gergely Polgármester Úr!

Tisztelt Rozgonyi Zoltán Alpolgármester Úr!

“Élesen elítéli a zuglói Fidesz, hogy Karácsony Gergely polgármester raktárhelyiséget adna a menekülteknek. A kezdeményezést ugyanakkor Rozgonyi Zoltán, Zugló alpolgármestere is támogatta.”
Egy ország olvashatta ezt a hírt, s egy egész világ szerezhet róla tudomást, mert nem csak a rossz, hanem a jó hírek is terjednek.Súlyos belpolitikai helyzetben hoztak egy példamutató, emberséges döntést, amivel lemostak valamennyi gyalázatot erről az országról.

A Népi Front elnöksége üdvözli ezt az eddig egyedülálló humánus kezdeményezést, amelyet követnie kellene Budapestnek és Magyarországnak. Önök felülemelkedtek a pártpolitikai érdekeken, és az egyetemes emberi értékeket helyezték  előtérbe.
Fővárosunkban és hazánkban számtalan elhanyagolt épület van, amit célszerű lenne hasznosítani.
A fővárosi hajléktalanok számára is  több lakható ingatlant kellene átadni, amivel a közbiztonságot és a közegészségügyet is javítani lehet. Zuglóban jó a közbiztonság, ami a lelkiismeretes és kis pénzből élő rendőröknek köszönhető, s azoknak a civileknek, akik segítik a hatóság munkáját.
Nem elsősorban pénzkérdésről, hanem politikai akaratról, a józan ész győzelméről van szó, amiről most Zugló nagyszerű példát mutatott.
Rengeteg felesleges dologra költik a pénzt ebben az országban. Olyan beruházásokra, amelyek sem az állampolgárokat, sem pedig a kiszolgáltatott embereket nem segítik.
Gratulálunk Önöknek, és kívánunk sok sikert, erőt, egyetértést!
Népi Front Országos Elnöksége
2015. augusztus 4.