A Népi Front lapja

Nyílt levél Zugló Önkormányzatához

Tisztelt Karácsony Gergely Polgármester Úr!

Tisztelt Rozgonyi Zoltán Alpolgármester Úr!

“Élesen elítéli a zuglói Fidesz, hogy Karácsony Gergely polgármester raktárhelyiséget adna a menekülteknek. A kezdeményezést ugyanakkor Rozgonyi Zoltán, Zugló alpolgármestere is támogatta.”
Egy ország olvashatta ezt a hírt, s egy egész világ szerezhet róla tudomást, mert nem csak a rossz, hanem a jó hírek is terjednek.Súlyos belpolitikai helyzetben hoztak egy példamutató, emberséges döntést, amivel lemostak valamennyi gyalázatot erről az országról.

A Népi Front elnöksége üdvözli ezt az eddig egyedülálló humánus kezdeményezést, amelyet követnie kellene Budapestnek és Magyarországnak. Önök felülemelkedtek a pártpolitikai érdekeken, és az egyetemes emberi értékeket helyezték  előtérbe.
Fővárosunkban és hazánkban számtalan elhanyagolt épület van, amit célszerű lenne hasznosítani.
A fővárosi hajléktalanok számára is  több lakható ingatlant kellene átadni, amivel a közbiztonságot és a közegészségügyet is javítani lehet. Zuglóban jó a közbiztonság, ami a lelkiismeretes és kis pénzből élő rendőröknek köszönhető, s azoknak a civileknek, akik segítik a hatóság munkáját.
Nem elsősorban pénzkérdésről, hanem politikai akaratról, a józan ész győzelméről van szó, amiről most Zugló nagyszerű példát mutatott.
Rengeteg felesleges dologra költik a pénzt ebben az országban. Olyan beruházásokra, amelyek sem az állampolgárokat, sem pedig a kiszolgáltatott embereket nem segítik.
Gratulálunk Önöknek, és kívánunk sok sikert, erőt, egyetértést!
Népi Front Országos Elnöksége
2015. augusztus 4.

TI ÍRTÁTOK

Ezért lesz nagy ellenzéki pofára esés 2018-ban

Az elmúlt hónapok kormányellenes tüntetései új lendületet hoznak az ellenzék számára. Legalábbis ez látszódik azok számára, akiknek leghőbb vágyuk leváltani Orbán Viktort és kormányát. Belépett a poli

Kegyeletsértés a szovjet emlékmű megrongálása

A napokban a hírek között szerepelt, hogy egy Komáromy Gergő nevű zenész és „ligetvédő” társával együtt narancssárga festékkel dobálta meg a budapesti szovjet hősi emlékművet. Az emlékmű gyakran kerü

Olyan ez, mint a drogbárók háborúja!

Hatalmas a ramazuri a CEU ügyében. Hát, ha már polgári demokrácia van, akkor a kutyafáját, mi a baj a CEU-val, azaz az amcsi-európai egyetemmel?A burzsoá demokráciába ez belefér. Akkor most mi van?
Baloldali Hírlevél
Ha megadod a neved és az e-mail címed, elküldjük számodra a baloldal híreit. Feliratkozáshoz kattints a Subsrcibe gombra
Name
Email *

KULTÚRA

No thumbnail available

Dózsa Vezér emlékezete

"Rokonai mintha csak szégyellték volna; éltek, virágoztak hazaszerte: de nem emlegették őseik
No thumbnail available

Így váltunk kapitalista roncstársadalommá - értékek, elvek akkor és most

1981-ben születtem. Nem sok emlékem van a szocializmusról. Sokáig nem is érdekelt,
No thumbnail available

A kommunizmus áldozatai?

Mint a rendszerváltás óta egy ideje minden évben, úgy most is a
Légy szerző!
Légy szerző!