A Népi Front lapja

Nyílt levél Zugló Önkormányzatához

Tisztelt Karácsony Gergely Polgármester Úr!

Tisztelt Rozgonyi Zoltán Alpolgármester Úr!

“Élesen elítéli a zuglói Fidesz, hogy Karácsony Gergely polgármester raktárhelyiséget adna a menekülteknek. A kezdeményezést ugyanakkor Rozgonyi Zoltán, Zugló alpolgármestere is támogatta.”
Egy ország olvashatta ezt a hírt, s egy egész világ szerezhet róla tudomást, mert nem csak a rossz, hanem a jó hírek is terjednek.Súlyos belpolitikai helyzetben hoztak egy példamutató, emberséges döntést, amivel lemostak valamennyi gyalázatot erről az országról.

A Népi Front elnöksége üdvözli ezt az eddig egyedülálló humánus kezdeményezést, amelyet követnie kellene Budapestnek és Magyarországnak. Önök felülemelkedtek a pártpolitikai érdekeken, és az egyetemes emberi értékeket helyezték  előtérbe.
Fővárosunkban és hazánkban számtalan elhanyagolt épület van, amit célszerű lenne hasznosítani.
A fővárosi hajléktalanok számára is  több lakható ingatlant kellene átadni, amivel a közbiztonságot és a közegészségügyet is javítani lehet. Zuglóban jó a közbiztonság, ami a lelkiismeretes és kis pénzből élő rendőröknek köszönhető, s azoknak a civileknek, akik segítik a hatóság munkáját.
Nem elsősorban pénzkérdésről, hanem politikai akaratról, a józan ész győzelméről van szó, amiről most Zugló nagyszerű példát mutatott.
Rengeteg felesleges dologra költik a pénzt ebben az országban. Olyan beruházásokra, amelyek sem az állampolgárokat, sem pedig a kiszolgáltatott embereket nem segítik.
Gratulálunk Önöknek, és kívánunk sok sikert, erőt, egyetértést!
Népi Front Országos Elnöksége
2015. augusztus 4.

TI ÍRTÁTOK

Életveszélyes munkahelyek

Megjelent az Eurostat, halálos kimenetelű munkahelyi baleseteket számba vevő statisztikája, az EU 28 tagállamára és a partnerországokra kiterjedően. A legutóbbi, 2014-es alapján Magyarország  a középm

A Győzelem Napja - Moszkvából jelentjük....

Ma május 9-én ismét hálával és köszönettel emlékeztünk. Emlékeztünk  az emberiség történelmének legnagyobb sorsdöntő ütközetére, melyet valaha az egyetemes történelemben kényszerültek vívni a haladó e

Globalizmus kontra nacionalizmus (A francia elnökválasztás 2017 tanulságai)

A kétpólusú világrendszer megszűnése után kialakult globális kapitalizmus egyik következménye a belpolitikai átrendeződés. Ezt tükrözi a most lezajlott francia elnökválasztás második fordulójának ered
Baloldali Hírlevél
Ha megadod a neved és az e-mail címed, elküldjük számodra a baloldal híreit. Feliratkozáshoz kattints a Subsrcibe gombra
Name
Email *

KULTÚRA

Grósz Károlyról az igazat!

Grósz Károlyról az igazat!

A rendszerváltás óta eltelt 25 esztendőben divat és már-már kötelesség lett a
No thumbnail available

A kommunizmus áldozatai?

Mint a rendszerváltás óta egy ideje minden évben, úgy most is a
No thumbnail available

Az "én ötvenhatom"

1956 hatvanadik évfordulója alkalmából sorozat indult a Magyar Rádióban és az M1
Légy szerző!
Légy szerző!