Népi Front: Az európai és magyar kormányok tudatosan gerjesztik a feszültséget!

Az afrikai és más földrajzi területekről származó menekültek többsége rendre azt nyilatkozza egybehangzóan,  hogy különböző amerikai szervezeteken keresztül jutottak hozzá ahhoz a pénzhez, amiből az Európai Unió területére utaztak ! Ezt megerősítette többek közt az osztrák rendőrség, és  nemzetbiztonsági szolgálat is.

A menekültek az utazásuk során ezerötszáz és tizenötezer dollár közötti összeget költenek el az embercsempészetre és az egyéb kiadásokra.

Ez mindig az indulási és érkezési ponttól illetve az útvonaltól függ.  A szállítás Líbiából a legdrágább, ahol az embercsempészetet az Iszlám Állam terrorszervezet irányítja, és nem szégyell akár 10 ezer dollárt is elkérni egy afrikai menekülttől!

Az Egyesült Államok ezzel két legyet üt egy csapásra: emberek százezreit juttatja Afrikából Európába, és a terrorszervezeteknek is biztosít anyagi bevételt.  Az osztrák hírforrás megjegyzése szerint ugyanazok a bajkeverők állnak a háttérben, akik egy évvel ezelőtt az ukrajnai Majdant szervezték meg.

Százezrek vannak még úton, milliók indulásra készen, világos tehát  hogy a CIA és annak katonai szárnya a NATO Európa destabilizálására törekszik.

Eközben pedig folyamatosan érkeznek a katonai kontingensek Magyarországra, és a többi EU és NATO tagországba.

Washington egyre görcsösebben igyekszik megakadályozni, hogy bármely Európai országban a későbbiekben kiugrási kísérlet, a NATO érdekektől való távolodás  merüljön föl, akár kósza gondolat formájában is.

Magyarországon a II. világháború  alatti időszak után, lassan ismét statáriális jogok kerülnek a kormány kezébe.

Az európai és magyar kormányok  azért gerjesztik tudatosan a feszültséget, hogy a háborús menekültek fellázadjanak, és statáriumot vezethessenek be!

Az Egyesült Államok retteg attól hogy szövetségeseket veszíthet, s még inkább megerősödnek Oroszország pozíciói, párhuzamban az ő gyengülésével mind gazdasági, mind katonai értelemben. S mint láthatjuk, saját hatalmi érdekei által vezérelve,  kész káoszba taszítani, felforgatni hazánkat, de akár Egész Európát!

 

Népi Front

Országos Elnöksége