A Népi Front lapja

Népi Front: Az európai és magyar kormányok tudatosan gerjesztik a feszültséget!

Az afrikai és más földrajzi területekről származó menekültek többsége rendre azt nyilatkozza egybehangzóan,  hogy különböző amerikai szervezeteken keresztül jutottak hozzá ahhoz a pénzhez, amiből az Európai Unió területére utaztak ! Ezt megerősítette többek közt az osztrák rendőrség, és  nemzetbiztonsági szolgálat is.

A menekültek az utazásuk során ezerötszáz és tizenötezer dollár közötti összeget költenek el az embercsempészetre és az egyéb kiadásokra.

Ez mindig az indulási és érkezési ponttól illetve az útvonaltól függ.  A szállítás Líbiából a legdrágább, ahol az embercsempészetet az Iszlám Állam terrorszervezet irányítja, és nem szégyell akár 10 ezer dollárt is elkérni egy afrikai menekülttől!

Az Egyesült Államok ezzel két legyet üt egy csapásra: emberek százezreit juttatja Afrikából Európába, és a terrorszervezeteknek is biztosít anyagi bevételt.  Az osztrák hírforrás megjegyzése szerint ugyanazok a bajkeverők állnak a háttérben, akik egy évvel ezelőtt az ukrajnai Majdant szervezték meg.

Százezrek vannak még úton, milliók indulásra készen, világos tehát  hogy a CIA és annak katonai szárnya a NATO Európa destabilizálására törekszik.

Eközben pedig folyamatosan érkeznek a katonai kontingensek Magyarországra, és a többi EU és NATO tagországba.

Washington egyre görcsösebben igyekszik megakadályozni, hogy bármely Európai országban a későbbiekben kiugrási kísérlet, a NATO érdekektől való távolodás  merüljön föl, akár kósza gondolat formájában is.

Magyarországon a II. világháború  alatti időszak után, lassan ismét statáriális jogok kerülnek a kormány kezébe.

Az európai és magyar kormányok  azért gerjesztik tudatosan a feszültséget, hogy a háborús menekültek fellázadjanak, és statáriumot vezethessenek be!

Az Egyesült Államok retteg attól hogy szövetségeseket veszíthet, s még inkább megerősödnek Oroszország pozíciói, párhuzamban az ő gyengülésével mind gazdasági, mind katonai értelemben. S mint láthatjuk, saját hatalmi érdekei által vezérelve,  kész káoszba taszítani, felforgatni hazánkat, de akár Egész Európát!

 

Népi Front

Országos Elnöksége

 

 

TI ÍRTÁTOK

Életveszélyes munkahelyek

Megjelent az Eurostat, halálos kimenetelű munkahelyi baleseteket számba vevő statisztikája, az EU 28 tagállamára és a partnerországokra kiterjedően. A legutóbbi, 2014-es alapján Magyarország  a középm

A Győzelem Napja - Moszkvából jelentjük....

Ma május 9-én ismét hálával és köszönettel emlékeztünk. Emlékeztünk  az emberiség történelmének legnagyobb sorsdöntő ütközetére, melyet valaha az egyetemes történelemben kényszerültek vívni a haladó e
Baloldali Hírlevél
Ha megadod a neved és az e-mail címed, elküldjük számodra a baloldal híreit. Feliratkozáshoz kattints a Subsrcibe gombra
Name
Email *

KULTÚRA

Dicsőség a szovjet és magyar hősöknek! - 70 éve szabadult fel Budapest

Dicsőség a szovjet és magyar hősöknek! - 70 éve szabadult fel Budapest

Hazánk Felszabadítása a több mint két évtizedes fasiszta uralom alól 1944 őszén
No thumbnail available

Gorkij alakjai hogy kísértenek...

Hetvennyolc esztendeje halt meg a zseniális   szovjet író, aki függetlenül politikai
No thumbnail available

Dózsa Vezér emlékezete

"Rokonai mintha csak szégyellték volna; éltek, virágoztak hazaszerte: de nem emlegették őseik
Légy szerző!
Légy szerző!