A Népi Front lapja

Népi Front: Az európai és magyar kormányok tudatosan gerjesztik a feszültséget!

Az afrikai és más földrajzi területekről származó menekültek többsége rendre azt nyilatkozza egybehangzóan,  hogy különböző amerikai szervezeteken keresztül jutottak hozzá ahhoz a pénzhez, amiből az Európai Unió területére utaztak ! Ezt megerősítette többek közt az osztrák rendőrség, és  nemzetbiztonsági szolgálat is.

A menekültek az utazásuk során ezerötszáz és tizenötezer dollár közötti összeget költenek el az embercsempészetre és az egyéb kiadásokra.

Ez mindig az indulási és érkezési ponttól illetve az útvonaltól függ.  A szállítás Líbiából a legdrágább, ahol az embercsempészetet az Iszlám Állam terrorszervezet irányítja, és nem szégyell akár 10 ezer dollárt is elkérni egy afrikai menekülttől!

Az Egyesült Államok ezzel két legyet üt egy csapásra: emberek százezreit juttatja Afrikából Európába, és a terrorszervezeteknek is biztosít anyagi bevételt.  Az osztrák hírforrás megjegyzése szerint ugyanazok a bajkeverők állnak a háttérben, akik egy évvel ezelőtt az ukrajnai Majdant szervezték meg.

Százezrek vannak még úton, milliók indulásra készen, világos tehát  hogy a CIA és annak katonai szárnya a NATO Európa destabilizálására törekszik.

Eközben pedig folyamatosan érkeznek a katonai kontingensek Magyarországra, és a többi EU és NATO tagországba.

Washington egyre görcsösebben igyekszik megakadályozni, hogy bármely Európai országban a későbbiekben kiugrási kísérlet, a NATO érdekektől való távolodás  merüljön föl, akár kósza gondolat formájában is.

Magyarországon a II. világháború  alatti időszak után, lassan ismét statáriális jogok kerülnek a kormány kezébe.

Az európai és magyar kormányok  azért gerjesztik tudatosan a feszültséget, hogy a háborús menekültek fellázadjanak, és statáriumot vezethessenek be!

Az Egyesült Államok retteg attól hogy szövetségeseket veszíthet, s még inkább megerősödnek Oroszország pozíciói, párhuzamban az ő gyengülésével mind gazdasági, mind katonai értelemben. S mint láthatjuk, saját hatalmi érdekei által vezérelve,  kész káoszba taszítani, felforgatni hazánkat, de akár Egész Európát!

 

Népi Front

Országos Elnöksége

 

 

TI ÍRTÁTOK

Kelet-európai rasszizmus

Avagy a népbutítás története, fontossága és eredménye napjainkban Üdvözlöm Kedves Olvasó! Azt az alapvető tényt senki sem cáfolhatja, hogy mindennapjaink nagy részét reklámok tengere és a lépten

Az orvoshiány miatt kórházi osztályok zárnak be Jászberényben

Az orvoshiány miatt nyáron részlegesen szüneteltetik a jászberényi kórházban a belgyógyászati-, a krónikus-, illetve a rehabilitációs osztály működését – írja a  megyei lap, a szoljon.hu. A nyári szab

In Memoriam Urbán Sándor

„A forradalmak az elnyomottak és kizsákmányoltak ünnepei.” Lenin szavai ezek. A forradalmak megszülik hőseiket. Régóta tudjuk ezt a munkásmozgalom történetéből. De ezen ünnepnapokból oly’ kevés van. H
Baloldali Hírlevél
Ha megadod a neved és az e-mail címed, elküldjük számodra a baloldal híreit. Feliratkozáshoz kattints a Subsrcibe gombra
Name
Email *

KULTÚRA

A CEU-s és Civil tüntetések margójára – A valódi változáshoz felismerés és tettek kellenek

A CEU-s és Civil tüntetések margójára – A valódi változáshoz felismerés és tettek kellenek

Aki még nem vette volna észre Magyarországon – és nem haszonélvezője a
No thumbnail available

Fohász a legszomorúbb barakkból

(A kapitalizmus áldozatainak emlékére)Szégyenszemre a XXI. századi Európa közepén áll a nyomorúságos
1956 igazi arca - gondolj a Köztársaság térre!

1956 igazi arca - gondolj a Köztársaság térre!

Ötvenhat vérzivataros őszére emlékezünk,katonáink,rendőreink hősiességére, azok hősiességére akik becsülettel híven esküjükhöz szembeszálltak
Légy szerző!
Légy szerző!