A Népi Front lapja

Menekültekre akartak támadni a nyilasok

A nyomozók szerint ifjabb Győrkös István és társai migránsok, háborús menekültek megtámadását tervezték.

Miközben idősebb Győrkös Istvánt rendőrgyilkosság miatt helyezték előzetes letartóztatásba, fiát, ifjabb Győrkös Istvánt is két bűncselekménnyel gyanúsítják. Nála a Pálvölgyi Péter nyomozó halálával végződő bőnyi  gyilkosság  után tartottak házkutatást, lakásában lőszereket foglaltak le. Mire lehet ebből gondolni? Arra, hogy a nyilas, ártatlan muszlim embereket és gyerekeket  akart ezekkel a tárgyakkal megtámadni?Képtalálat a következőre: „menekültek magyarországon”

Ügyvédje szerint a lőszerek engedéllyel tartott fegyverhez tartoznak. Miért kell vajon a Győrkös famíliának ennyi fegyver? Kitől félnek?  “Lőszerrel visszaéléssel és közösség tagja elleni erőszak előkészületével gyanúsították meg.   A gyanúsításban az szerepel, hogy védencem migránsok elleni akcióra készülhetett. Ügyfelem nem tett vallomást, de panasszal élt a gyanúsítás ellen, ugyanis nem követett el bűncselekményt ” – mondta Németh Imre, ifj. Győrkös ügyvédje a Borsnak.

Az ügyet az Nemzeti Nyomozó Iroda külön vizsgálja.

Az Index megrendelésére  a Závecz Research  felmérést végzett az idegenellenességről.

“Minden csoportot figyelembe véve az MSZP és a DK szimpatizánsai nem kevésbé idegenellenesek, mint a jobbikosok, miközben a Fidesz szavazóinak vannak a legerősebb ellenérzései a kisebbségekkel szemben. Abban azonban, hogy az egyes csoportokhoz hogyan viszonyulnak, már jelentős különbségek vannak: az erdélyi magyarokat a DK-sok, a cigányokat a jobbikosok, az arabokat és a homoszexuálisokat a fideszesek utasítják el a legnagyobb mértékben.”

A legutóbbi idegenellenes, migránsozó kampányok óta jelentősen nőtt az arabok elutasítottsága.  Döbbenetes, hogy a keresztényeket is elutasítják, ha azok arabok.

Az ilyen és hasonló gyűlöletkeltő kampányok bátorítják a szélsőséges, elsősorban muszlimellenes bűnbandákat.

Minden tisztességes embernek kötelessége felemelni a  szavát, és elutasítani a muszlimok, az arabok démonizálását, bárki is teszi azt!

Elég volt!

“A bíró elé le kell majd tenni azt
És a batyuból kihull a sok kacat.
Egy ember élete, a bíró előtt
Salakká változik, ám felfénylik a gyöngy.

És a bíró összeszedi az elszórt gyöngyöket
Jaj te szegény ember, szenvedtél eleget.
Az ember elé teszi elszórt gyöngyeit
Az egész életedből, csak ez ért valamit.” (Abdullah Yusuf)

 

Összeállította: Fogarasi Zsuzsanna

 

 

 

TI ÍRTÁTOK

Ezért lesz nagy ellenzéki pofára esés 2018-ban

Az elmúlt hónapok kormányellenes tüntetései új lendületet hoznak az ellenzék számára. Legalábbis ez látszódik azok számára, akiknek leghőbb vágyuk leváltani Orbán Viktort és kormányát. Belépett a poli

Kegyeletsértés a szovjet emlékmű megrongálása

A napokban a hírek között szerepelt, hogy egy Komáromy Gergő nevű zenész és „ligetvédő” társával együtt narancssárga festékkel dobálta meg a budapesti szovjet hősi emlékművet. Az emlékmű gyakran kerü

Olyan ez, mint a drogbárók háborúja!

Hatalmas a ramazuri a CEU ügyében. Hát, ha már polgári demokrácia van, akkor a kutyafáját, mi a baj a CEU-val, azaz az amcsi-európai egyetemmel?A burzsoá demokráciába ez belefér. Akkor most mi van?
Baloldali Hírlevél
Ha megadod a neved és az e-mail címed, elküldjük számodra a baloldal híreit. Feliratkozáshoz kattints a Subsrcibe gombra
Name
Email *

KULTÚRA

Ütött-kopott külvárosi balladáim

Ütött-kopott külvárosi balladáim

Mégis. Nekem ők a minden, az én külvárosi balladáim, befészkelve magukat lelkemnek-szívemnek
Széttöretett, megaláztatott , ebek elé vettetett... Trianon és ami utána jött

Széttöretett, megaláztatott , ebek elé vettetett... Trianon és ami utána jött

"Rájuk erőszakolták a békét, de ez a béke uzsorás béke, gyilkosok és
Kémek a sasfészekben...

Kémek a sasfészekben...

 A hidegháború korszakában komoly fordulópontot jelentett, amikor 1949-ben megtört az Egyesült Államok
Légy szerző!
Légy szerző!