Közös rendezvény

A Bánhorváti községben lévő római katolikus templomban az ÉKE Jogvédő Egyesület tagjaiért, munkájáért szentmise megtartására került sor. A templomi ceremónia végeztével a szintén Bánhorvátiban lévő Berkes János Művelődési Ház és Könyvtárban folytatódtak az események, ahol közös rendezvényt, fórumot tartott a Népi Front és az ÉKE helyi szervezete. Berki Sándor elvtárs, az ÉKE helyi vezetője s a Népi Front helyi tagjelöltje röviden köszöntötte a jelenlévőket, s az ÉKE Egyesület Bánhorváti szervezete  elnökségének tagjait. Ezt követően átadta a szót Juhász Norbert elvtársnak, a  Népi Front egri titkárának.

 

Berki és Juhász elvtársak ÉKE és Népi Front szimpatizánsok, tagjelöltek között.
Berki és Juhász elvtársak ÉKE és Népi Front szimpatizánsok, tagjelöltek között.

Juhász elvtárs részletesen bemutatta a Népi Front történetét, rövid és hosszútávú céljait, szó esett pártunk újító, dinamikus terveiről, majd közös ebéd elfogyasztására és kötetlen beszélgetésre került sor. Nagyon pozitív fogadtatásban részesült pártunk programja, szórólapjainkat sokan kitöltötték, több új tagjelöltre, és még több szimpatizánsra tett szert a Népi Front, s megannyi időszerű közéleti kérdésre adtunk válaszokat.

Az ÉKE Egyesülettel szimpatizálók is lehetőséget kaptak arra, hogy a szervezet eszméit, céljait megismerhessék Berki és Juhász elvtársak közös munkája, tájékoztatása nyomán.

Sikeres, és eredményes rendezvényt tudhatunk magunk mögött, mely egyben komoly előrelépést is jelent,  Pártunk jelenlétének megerősítése terén a térségben.

 

 

Berki Sándor Gábor

A Népi Front tagjelölte

Az Éke Jogvédő Egyesület Bánhorváti elnöke