Kijön a börtönből a muszlimgyűlölő rendőrgyilkos?

Megérkezett a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) győri regionális osztályához az id. Győrkös István szabadlábra helyezését kérő indítvány, amit pénteken továbbítottak a Győri Járásbíróság nyomozási bírójának, tudtuk meg a Magyar Időkből.

A lapnak Simon Richárd, a KNYF helyettes szóvivője arról számolt be, hogy a győri regionális osztály nem ért egyet a szabadlábra helyezéssel, így azzal a javaslattal továbbították a beadványt a nyomozási bírónak, hogy utasítsa azt el.

A gyanúsított ügyvédje, Takács Zoltán szerint az eddig eléjük tárt bizonyítékok nem igazolják, hogy Győrkös végzett a rendőrtiszttel Bőnyben. Mint fogalmazott, az iratokból nem derült ki, hogy milyen fegyverből érte a végzetes lövés az áldozatot.

A feltételezett gyilkos előzetes letartóztatása február 28-ig tart, a nyomozás határideje pedig április 26., de várhatóan mindkettő meghosszabbítását kezdeményezik majd.Képtalálat a következőre: „migránsok”

A  tragikus támadás október 26-án kora délelőtt történt Bőnyben. A Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai házkutatást akartak tartani a támadó otthonában, ám a 76 éves nyilas még azelőtt tüzet nyitott, hogy bejutottak volna hozzá. Öt-hat lövést adott le egy gépfegyverből és fejbe lőtte a 46 éves nyomozót, aki azonnal meghalt. A hivatalos tájékoztatás szerint sérülései olyan súlyosak voltak, hogy nem tudták volna megmenteni. A rendőrök szintén fegyvert rántottak, az idős támadót hasba lőtték. A nyilas vezető ezután elbarikádozta magát az otthonában, a TEK pedig elindult a helyszínre. Tárgyalni próbáltak vele, de a náci azt mondta, bárki is megy a közelébe, azt kivégzi. Hallani lehetett, hogy egyre rosszabbul van, így végül rajtaütöttek. A lövöldözőt kórházba vitték, ahol műtéten esett át.

Mint ismeretes a bőnyi nyilasvezető migránsok megtámadására készült. A militáns szervezetről tavaly megtudtuk,hogy toborzó videóval buzdították az embereket: ha kell, fegyverrel is szálljanak szembe az országba érkező menekültekkel. A feltételezett elkövető a szervezet vezetője, Gy. István. Azt a településen mindenki tudta, hogy neonáci nézeteket vall. A férfi ügyvédje korábban úgy nyilatkozott, védence azt állítja, véletlenül sült el a fegyvere.

Másnap elrendelték az előzetes letartóztatását a kórházban, majd mentőautóba tették. Azóta is rács mögött van.

A támadás halálos  áldozata egy 46 éves rendőr, Pálvölgyi Péter, a Nemzeti Nyomozó Iroda kiemelt főnyomozója, aki 25 évig szolgált rendőrként.Képtalálat a következőre: „mna”

Az ügyben egyébként belső vizsgálat indult, amelynek részeként egyebek mellett a parancsnoki felelősség kérdését vizsgálták,  pontosabban, hogy hibázott-e a valaki azzal, hogy egyedül, a terrorelhárítók vagy egyéb segítség nélkül odaküldték a nyomozókat, ahol végül a Magyar Nemzeti Arcvonal 76 éves vezetője a gyanú szerint megölte Pálvölgyi Pétert.  Végül nem találtak felelőst. Rendkívül furcsa! Úgy látszik a mai világban a nácik megússzák  a vizsgálatokat és a felelősségrevonást! A  rendőr élete sem számít, nem is beszélve fenyegetett, ártatlan muszlim és más vallású emberek tömegéről.  A jóerkölcsök álszent csőszei ilyenkor  behúzzák gonosz fejűket a gallérjukba. De meddig?

FO