Kell gyógyászati központ a 15. kerületbe!

“Eddig mintegy 800 millió Ft külső fejlesztési forrást szereztem a kerület számára és továbbiak megszerzésében működök közre (szociális városrehabilitációs projekt, az oroszkórház fejlesztése, iskolák energetikai felújítása, Sportpalota létesítése).” Ezeket a nagyszerű gondolatokat Közös értékeink című kiadványában írja László Tamás 2016. áprilisában. Nagyon jó, amit ír, csak másként cselekszik.

Nem egészen két hónapra rá kétharmados többséggel szavazta le az önkormányzat képviselő testülete a volt szovjet kórház területén  létrehozandó kínai gyógyászati központ 30 milliárd forintos beruházását. A Népi Front budapesti szervezete úgy véli, hogy a 15. kerületi önkormányzat a lakosság érdekeivel ellentétes döntést hozott, amely súlyosan hátráltatja a kerület fejlődését.
Nagy a baj abban a az országban, ahol az számít, hogy ki talál ki valamit, vagy ki szerez pénzt valamire!  S ennek függvényében fejlesztenek vagy újítanak, s nem az emberek érdekében.
A Népi Front tagjai 15. kerületi hírlevélben foglaltak állást és tájékoztatták a környéken lakókat.
Többszáz kerületi lakos olvashatta a lakók érdekeit szem előtt tartó kiadványt.
A kórház közelében lakóknak elegük van abból, hogy mikor kinéznek,  kitört ablakokkal és az elmúlás hangulatával szembesülnek. Lassan harminc éve rohad a monumentális épület, miközben fákat vágnak ki városszerte , hogy építhessenek!
Harcolunk a lakosság érdekeiért!
Fogarasi Zsuzsanna, Népi Front