Kelet-európai rasszizmus

Avagy a népbutítás története, fontossága és eredménye napjainkban

Üdvözlöm Kedves Olvasó!

Azt az alapvető tényt senki sem cáfolhatja, hogy mindennapjaink nagy részét reklámok tengere és a lépten-nyomon elébünk ugró, nemzeti öntudatnak titulált rasszizmus tölti ki. Ma Magyarország és a keleti régió a politika hadszínterévé vált és te kedves olvasó, te

vagy a célpontja és mindenek előtt az áldozata. Már amennyiben hagyod magad és elfogadod mind azt, amit kéretlenül is eléd raknak!

A “vegyél ezt-azt és a gyűlöld őket”, mind a politikai elit érdekeit képviseli, hisz addig sem gondolkodsz azon, hogy mit tesznek, vagy épp mit nem tesznek. Tedd fel magadban a kérdést, miszerint hajlandó vagy-e egy kormány elleni tüntetésen megjelenni, ha tudod, hogy a főnököd kirúghat ezért és mindenedet elveszítheted! Nem kérdezem, mert úgyis tudom a választ és ez így tűnik természetesnek is, pedig nem az. Nem szabadna természetesnek lennie egy állítólagosan demokratikus országban. Majd ezután kérlek, gondolkodj el azon is, hogy miért lényeges a jelenlegi kormány számára, hogy tiszta szívből gyűlöld azt, akit igazából még látásból sem ismersz!

Egyelőre fent is hagynám ezeket a kérdéseket, mert szeretném, ha magadtól jönnél rá, viszont adnék hozzá egy kis támpontot: pénz és hatalom!

capitalist_pig_1Mi is valójában a pénz? Joggal kérdezhetné bárki és talán a legtöbben egy papír fecnire vagy egy rozsdás tallérra mutogatnánk, de valójában ez annál sokkal több. Minden egyes pénznek egy nagyon szomorú háttere van, mégpedig a hitel! A pénz valakinek a tartozása, akit épp most raknak ki a lakásából, vagy épp a szüleid által felvett jelzáloghitel. Mindez persze szörnyen hangzik, de sajnos ez a valóság! Nevezhetjük Forintnak, Euronak, Dollárnak, de ezzel csak az öntudatunkat butítjuk, hiszen a pénz valódi neve: hitel.

És ennek a hitelnek a következménye a hatalomvágy. Következésképpen, ha nálam minél több ember hitele van, annál nagyobb felettük a hatalmam! Na, mármost itt van a porszem a gépezetben, hiszen nem engedhető meg, hogy a te kezedben is sok hatalom legyen, hiszen értelemszerűen egyenrangúvá válnánk, és így nem tudnék diktálni neked, tehát megszűnik köztünk a rabszolga és rabszolgatartó közti viszony.

A rendszer bukásának elkerülése végett kell generálni egy gazdasági (világ) válságot, amellyel a kezemből kicsúszott hitelt vissza szerezhetem és mellékhatásként előidézhetem a felső 10.000 szűkítését.

Hogy is keveredik ide a rasszizmus, amit kelet Európában oly nagy hévvel, elvakultan űznek? Nagyon egyszerűen! Bár minden jelenlegi kormány hevesen tiltakozik ellene a valóság azonban mégis más. Ezzel az eszközzel könnyen kiszűrhetők azok az elemek, amelyek kárt tudnának okozni a rendszernek, illetve, addig is az infantilis, bugyuta, önmagában életképtelen eszméikkel vannak elfoglalva.

Biztos hallottad már azt a kifejezést, hogy a nép tömegben birka. Sajnos ez igaz, egy-két elcsépelt közhely és máris bólogatnak rá! És itt jön a képbe a baloldal, mi/én azt kérem tőled, hogy gondolkozz, és ne csak bólogass, érvelj, ne csak az öklöd rázd, ne a jövőben bízz, hanem teremtsd meg azt!

Először a fejekben kell rendet teremteni és csak azután lehet az ország és Európa helyzetén változtatni.

Üdvözlettel:

Babay Gergely