Jeladás a Köztársaság téren

 

A Baloldali Jövő Fórum szervezésében népköztársaságunk mártírjaira emlékeztünk a volt pártháznál, ahol a a felhergelt csőcselék a legbrutálisabb kegyetlenséggel gyilkolt meg embereket.

Vörös mécsesek lángja és virágok emlékeztettek  hős mártírjainkra.  A Baloldali Jövő Fórum és a Népi Front  jelt adott az igazság feltárására. Csak kizárólag  mi  Magyarországon!

Emlékezz proletár! Legfőképpen ne felejts!

Benkő Gyula, A BJF elnöke a következő szavakkal emlékezett a sötét napokra:

Mártírok a hazáért!

Mártírjaink akik életükkel áldoztak a hazáért és a Népi demokráciáért! A fasizmus  és a legrosszabb horthysta idők vissza térése ellen! Mert amit ma állítanak: nem az úgynevett „ nyugati demokrácia” jött volna el, hanem a legsötétebb diktatúra tért volna vissza.

Tisztelt megemlékezők! Kedves barátaim!  Elvtársak!id

60 évvel ezelőtt Budapestet és az országot Nemzeti Tragédia sújtotta. Október 23-án a diákok és a munkások tüntetni – felvonulni kezdtek egy hitelesebb igazabb szocializmusért! Ők nem akarták  visszahozni a  horthysta időket, de elég volt az országban  a sztálinista diktatúrából!

A  Magyar Rádiónál 23-án este elkezdődött a vérfürdő. A rádió nem volt hajlandó bemondani  a ú.n  „forradalmárok” követeléseit, így megkezdődött a fegyveres összetűzés!  Természetesen ma a karhatalmisták számlájára írják, pedig több akkori  szemtanú- túlélő egészen mást mondott.  Az októberi események következtében    több börtönből gyilkosok és fasiszta bűnözők  kerültek szabadlábra.

Laktanyákat  ostromoltak és fegyvert raboltak. Már akkor is elindultak a hazugságok, az állítólagos „kínzókamrákról” és titkos börtönökről! A Köztársaság téren, állítólagos rabok segítségkiáltását hallották, pedig ezt még a történészek is elismerik: a pártházban nem voltak semmilyen börtönök.  Utólag kiderítették hogy a metró építési zajait hallhatták.  Október 30-án  „Forradalmárok” elkezdték a Köztársaság téri pártház ostromát.

A Nagy Imre kormánytól a pártház védői semmi segítséget nem kaptak,  pedig Mező Imre többször kérte a túlerő miatt, így  megkellet adniuk magukat! A kiskatonákat és pártagokat brutális módon végezték ki, kínozták halálra  amit több nyugati újságíró is megörökített! Ezek nem csak Budapesten, hanem vidéken is megtörténtek. Családapákkal, – anyákkal, fiatalokkal végeztek az úgynevett „.hőseink”. Bár a novemberi sikeres leverés ellenére  27 év után,  a rendszerváltás hozadékaként  ismét elindult/folytatódik a tudatos történelemhamísítás. Ünnepnappá tettek azt, amit egyáltalán nem ünnepelni való! A hőseinkből „bolsevik hazaáruló gyilkost”, a valódi gyilkosokból pedig „nemzeti hőst” csináltak.

Ráadásul Orbán Viktor 2010 óta működő Nemzeti Együttműködés Rendszerében pedig  gyakorlatilag „köteleznek az ő 56-os nézetükkel”. Amennyiben nyíltan mást nyilatkozol, 3 év szabadságvesztés lehet az ára! Ezt lehet demokráciának nevezni? Az állami tv-ben percenként nyomják a „az én 56-unkat” és a a nép által csak „ Magyarország halszagú”-nak nevezett zenét! Az utcai plakátok pedig tele vannak „forradalmárokkal”.  Hol van Mező Imre, Kállai Éva, Asztalos János és vagy a többi, még ma is  élő igazi  hős fényképe? Vagy azon dolgozóké  akik másodszorra építették újjá az országot! Akik nem mentek el karierrt építeni nyugatra, hanem az országgal voltak a baj  kellős közepén. Igen,  számunkra ők is a hőseink! Ezért tisztelettel vagyunk feléjük .  Mi nekik mondunk köszönetet!

Mi tudjuk az igazságot, ami 56-unkat. A  Köztársaság téren minden évben meg fogunk állni   tisztelettel emlékezni fogunk, mert 60 év után is  kötelességnek tartjuk!

Nem engedünk  a történelem hamísításának !  El  fogjuk mondani  csak az  igazat 56-ról!