Itt vannak a válaszok a Nemzeti Konzultációra

Állítsuk meg Brüsszelt, avagy Orbán újabb agymenése
Mióta a Fidesz 2010-ben hatalomra jutott, Magyarország folyamatosan hadban áll. Újabbnál újabb ellenségek jelennek meg, akiknek egyetlen célja van: a magyarok ellehetetlenítése.
A probléma azonban az, hogy ez csak Orbán Viktor miniszterelnök fejében van így. Ő állandóan harcol valakivel: hol a menedékkérőkkel, hol Soros Györggyel (akinek nem mellesleg sokat köszönhet), hol a civil szervezetekkel. Van egy állandó ellensége is, akiről a legújabb „nemzeti konzultáció” szól: Brüsszel. A magyar kormány az oktatás, az egészségügy elkeserítő és egyre rosszabb helyzete ellenére 1,2 milliárd forintot szór el a mi, adófizetők pénzéből erre a badarságra, aminek egyedül a kormánypropaganda a célja. Ám de miről is szól ez a hat kérdés?
1. ”Brüsszel veszélyes lépésre készül. A rezsicsökkentés eltörlésére akar kényszeríteni bennünket. Ön szerint mit tegyen Magyarország?”
Magyarországnak először is nem kellene –csúnya szavakkal élve- oda végeznie a dolgát, ahonnan eszik. Az elmúlt 28 év kapitalista ámokfutása miatt tönkrement és az EU-tól függővé tett magyar gazdaság Brüsszel pénze nélkül régen összeomlott volna. Másodszor pedig, milyen rezsicsökkentésről beszélünk? Az áram, – hő, -víz stb. árak egyáltalán nem csökkentek, sőt, emelkedtek! A számlák nem hazudnak, a kormánnyal ellentétben!
2. „Az elmúlt időszakban egymást követték a terrortámadások Európában. Ennek ellenére Brüsszel kényszeríteni akarja Magyarországot, hogy illegális bevándorlókat engedjünk be. Ön szerint mit tegyen Magyarország?”
Magyarországnak változtatnia kell a szelektív hallásán, ugyanis Brüsszel érthetően kijelentette: nem kíván menekültkvótát meghatározni a tagállamok számára. Egy értelmetlen népszavazással már kinevettette magát az ország, ne rontsunk tovább a helyzetünkön! A terrortámadások végrehajtóiról pedig kiderült, hogy évek óta Nyugaton élő személyek voltak. Az sem lenne nagy baj, ha betartanánk a genfi egyezményeket, úgy tudom, Magyarország aláírta…
3. „Mára kiderült, hogy a Magyarországra tartó illegális bevándorlókat az embercsempészek mellett bizonyos nemzetközi szervezetek is törvénytelen tevékenységekre ösztönzik. Ön szerint mit tegyen Magyarország?
Összeesküvés –elmélet. Mióta törvénytelen egy háború, vagy súlyos szegénység által sújtott országból elmenekülni egy jobb élet reményében? A menekültkérdésben világlik ki a legjobban a kormány fasiszta mivolta, mert saját céljai érdekében használja ki és teszi magáévá a magyar társadalomban sajnos fokozottan jelen levő idegengyűlöletet. Magyarország semmi egyebet nem tesz, mint származás, vallás és anyagi helyzet alapján bélyegez meg embereket, éppen, ahogy a náci Németország tette.
4. „Egyre több külföldről támogatott szervezet működik Magyarországon azzal a céllal, hogy hazánk belügyeibe átláthatatlan módon beavatkozzon. Ezek működése veszélyeztetheti függetlenségünket. Ön szerint mit tegyen Magyarország?
Újabb összeesküvés –elmélet. Magyarország már régóta nem független állam. Az értelmes emberek, akik közül néhány részt vesz ezeknek a –többnyire emberi jogi- szervezetnek a munkájában, nem szeretnék, ha a szerb határt koncentrációs táborrá változtatnák, hogy magyar rendőrök ártatlanokat bántalmazzanak, és kutyákat eresszenek a menekültekre, ahogy egykoron az SS katonái tették foglyaikkal. Azt sem szeretnék, ha ellehetetlenítenék azokat a médiákat, amik nem a kormány hazugságait közvetítik (lásd Népszabadság), ahogy azt sem, hogy a Fidesz oligarchái nyakló nélkül talicskázzák a nép pénzét saját zsebükbe.

nemzetikonzultacio
5. „Magyarországon az elmúlt években azért volt eredményes a munkahelyteremtés, mert a saját utunkat jártuk. Brüsszel azonban támadja a munkahelyteremtő intézkedéseket. Ön szerint mit tegyen Magyarország?
Éppen ez a „saját út” akadályozta meg, hogy munkahelyek teremtődjenek, a közmunka pedig nem munkahely, kvázi Brüsszel nem tud mit támadni, így ez a kérdés is úgy baromság, ahogy van. A másik, hogy például hiába települ Magyarországra egy német autógyártó cég, ha a GDP, amit termel, nem a magyar, hanem a német gazdaságot erősíti, és nem jó szándékból jön ide, hanem azért, mert a magyar munkást a német munkás fizetésének töredékéért tudja foglalkoztatni, ám ez is csak egy maroknyi embert jelent, akiknek megvan az a képzettsége, amit az autógyártásban hasznosítani tud.
6. „Magyarország elkötelezte magát az adócsökkentés mellett. Brüsszel most emiatt is támadja hazánkat. Ön szerint mit tegyen Magyarország?
Ez az a kérdés, amin nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek. Biztosan azért adózom le majdnem felét a fizetésemnek, mert Magyarország elkötelezte magát az adócsökkentés mellett. Ez még viccnek is rossz. Magyarország élen jár az adók mennyiségének tekintetében, és a meglévő adók száma folyamatosan gyarapodik.
Ezekből a kérdésekből világosan kiderül, hogy a magyar kormány, élén Orbán Viktorral paranoid képzelgésektől szenved. Ők nem érzik azt, amit mi érzünk: a fokozódó népnyomort, az egyre romló egészségügyet, a tudatosan leépített oktatást, ami semmi másra nem jó, mint hogy birkákat termeljen ki gondolkodó emberek helyett.
Kommunistaként úgy gondolom, hogy minél előbb meg kell állítanunk ezt az ámokfutást, amit Orbán csapata művel, mert rajtunk kívül senki sem képes rá! Idén, 2017-ben a Nagy Októberi Szocialista Forradalom 100. évfordulóját ünnepeljük, legyünk méltóak az örökségre, amit kommunista elődeink hagytak ránk, hiszen akkor is egy végletekig elgyötört, kiszipolyozott nép döntött úgy, hogy kézbe veszi saját sorsát. Tegyünk mi is így!

Hisz példád Lenin, aki érted feláldozta hős életét!”
Mészáros Attila