Hillary Clinton ne kavarja a bajt Európában!

Most rajtunk a sor, hogy segítsünk Európának – jelentette ki Hillary Clinton, a Demokrata Párt elnökjelölt-aspiránsa Kaliforniában, a belgiumi terrorakciókra utalva.
A kampánykörúton lévő  rendkívül veszélyes és ravasz politikus szerdán a Stanford Egyetemen mondott beszédet, amelyben elsősorban külpolitikáról, és a brüsszeli robbantások okán a terrorizmus elleni küzdelemről beszélt, arról, hogy Amerikának össze kell fognia Európával. Mit jelent ez? Az USA Európában is felfordulást akar. 

“Érthető, hogy az amerikaiak itthon is aggódnak, a terrorizmus ugyanis nem ismer határokat. A fenyegetés valós, sürgősen kell cselekedni, és össze kell fognunk. Most rajtunk a sor, hogy segítsünk Európának” – mondta a minden hájjal megkent  asszonyság, aki szinte bizonyosan a demokraták elnökjelöltje lesz a novemberi elnökválasztáson.

Elítélte Ted Cruz texasi szenátor keddi kijelentését, amely szerint az amerikai városok muszlimok lakta negyedeiben rendőröknek kellene járőrözniük, hogy “elejét vegyék az ottani muszlimok radikalizálódásának”. Clinton szerint az efféle beszéd ártalmas és veszélyes. Mint fogalmazott, Cruz “bűnözőkként kezelné az amerikai muszlimokat”. Clintonné az aspiránsok közül a leghazugabb és legaljasabb módszereket bevető politikus. Része a jenkik választási cirkuszának ez a rendkívül primitív veszekedés a dombtetőn.
Clintonné az Egyesült Államok változatlan NATO-beli szerepvállalása mellett érvelt, amit hétfőn Donald Trump megkérdőjelezett. Mint fogalmazott, Putyin elnök amúgy is abban reménykedik, hogy sikerül megosztani Európát, ha Trump elképzelései szabad utat kapnak, az egyfajta karácsonyi ajándék lenne a Kreml számára. Európát nem Putyin akarja megosztani ebben a pillanatban, hanem a jenkik.

A terrorakciók megelőzéséről szólva a diktátorjelöltnő arról is beszélt, hogy az Egyesült Államoknak és Európának alaposan szigorítania kellene a repülőtéri ellenőrzéseken. Hillary otthon kavargassa a levest! Mi, európaiak megoldjuk magunk a saját gondjainkat. Éppen elég bajt okozott a világnak az USA! Az európai vezetők behívhatnák az USA nagyköveteit egy kis leckére!

Nem kell USA-gyámság! Ki a NATO-ból! Független Európát! Független Magyarországot!