A Népi Front lapja

Halálra késeltek egy 18 éves menekültet

Egy 18 éves fiút késeltek halálra Londonban egy szupermarket és egy diáktankör központja között múlt héten. Kiderült, hogy az áldozat migráns volt, a calais-i Dzsungelből került a brit fővárosba.

Khalid Safit egy ismerőse azonosította: a fiút szíven szúrták egy este az utcán. Az afgán tinédzser a mentőautóban halt meg – írja a Metro.Képtalálat a következőre: „khalid safi”

Safi heteken át élt a calais-i spontán sátortáborban, a migránsválság szimbólumává váló Dzsungelben, majd Londonba érkezett, ahol nagybátyja boltjában dolgozott.

Az ügy kapcsán egy fiatal nőt már letartóztatott a rendőrség, de azt nem hozták nyilvánosságra, hogy őt vádolják-e a gyilkossággal.

 Nem egyedi eset! Belgrádtól Londonig veszélyben vannak a menekültek. A fasiszta bandák  brutális támadásokat helyeztek kilátásba. A “tárgyilagos” magyar média ezeket az eseteket mélyen elhallgatja.
Ő is olyan volt, mint mi. Szeretett volna élni, mint a 18 éves európai, magyar fiatalok, de az volt a bűne, hogy az európaiak és az amerikaiak elüldözték az otthonából. Az ő bűne, hogy elüldözték az otthonából, a hazájából? Mit keresnek ott a jenkik és az európaiak, és miért csodálkoznak azon, hogy megtébolyodott a világ? Még egyetlen afgán harci repülőt sem láttam Budapest felett…de amerikai és európai haderő tartja rémületben az arab világot.
Béke Veled Khalid Safi!
FO

TI ÍRTÁTOK

Izraeli agresszor támadja Szíriát

A Bassár el-Aszad szíriai elnök oldalán harcoló egyik milícia három tagja életét vesztette, két harcosa pedig megsebesült vasárnap a Golán-fennsík szíriai ellenőrzés alatt álló részén egy izraeli kato

Ezért lesz nagy ellenzéki pofára esés 2018-ban

Az elmúlt hónapok kormányellenes tüntetései új lendületet hoznak az ellenzék számára. Legalábbis ez látszódik azok számára, akiknek leghőbb vágyuk leváltani Orbán Viktort és kormányát. Belépett a poli

Kegyeletsértés a szovjet emlékmű megrongálása

A napokban a hírek között szerepelt, hogy egy Komáromy Gergő nevű zenész és „ligetvédő” társával együtt narancssárga festékkel dobálta meg a budapesti szovjet hősi emlékművet. Az emlékmű gyakran kerü
Baloldali Hírlevél
Ha megadod a neved és az e-mail címed, elküldjük számodra a baloldal híreit. Feliratkozáshoz kattints a Subsrcibe gombra
Name
Email *

KULTÚRA

No thumbnail available

A kommunizmus áldozatai?

Mint a rendszerváltás óta egy ideje minden évben, úgy most is a
No thumbnail available

Dózsa Vezér emlékezete

"Rokonai mintha csak szégyellték volna; éltek, virágoztak hazaszerte: de nem emlegették őseik
No thumbnail available

Tegnap, ma, holnap

Tegnap még szánakozva dobtál volna egy tízest a sarki koldus kalapjába, ha
Légy szerző!
Légy szerző!