Halálra késeltek egy 18 éves menekültet

Egy 18 éves fiút késeltek halálra Londonban egy szupermarket és egy diáktankör központja között múlt héten. Kiderült, hogy az áldozat migráns volt, a calais-i Dzsungelből került a brit fővárosba.

Khalid Safit egy ismerőse azonosította: a fiút szíven szúrták egy este az utcán. Az afgán tinédzser a mentőautóban halt meg – írja a Metro.Képtalálat a következőre: „khalid safi”

Safi heteken át élt a calais-i spontán sátortáborban, a migránsválság szimbólumává váló Dzsungelben, majd Londonba érkezett, ahol nagybátyja boltjában dolgozott.

Az ügy kapcsán egy fiatal nőt már letartóztatott a rendőrség, de azt nem hozták nyilvánosságra, hogy őt vádolják-e a gyilkossággal.

 Nem egyedi eset! Belgrádtól Londonig veszélyben vannak a menekültek. A fasiszta bandák  brutális támadásokat helyeztek kilátásba. A “tárgyilagos” magyar média ezeket az eseteket mélyen elhallgatja.
Ő is olyan volt, mint mi. Szeretett volna élni, mint a 18 éves európai, magyar fiatalok, de az volt a bűne, hogy az európaiak és az amerikaiak elüldözték az otthonából. Az ő bűne, hogy elüldözték az otthonából, a hazájából? Mit keresnek ott a jenkik és az európaiak, és miért csodálkoznak azon, hogy megtébolyodott a világ? Még egyetlen afgán harci repülőt sem láttam Budapest felett…de amerikai és európai haderő tartja rémületben az arab világot.
Béke Veled Khalid Safi!
FO