Független Magyarországot! Lépjünk ki az agresszív katonai blokkból!

A Magyarországra szánt ötven darab eszköz csak a kezdet lenne,utána jönne a karbantartó és az őrszemélyzet. Nekik is kellene járműveket biztosítani
 Egyszer csak azt vesszük  észre,  hogy  egy többezres kontingens állomásozik itt, több száz technikai eszközzel!
Nem az orosz fenyegetés miatt, hanem látva az emberek növekvő elégedetlenségét, egy esetleges forradalmi megmozdulás elfojtására, hivatkoznak arra, hogy  veszélyben vannak! Másfelől:egyértelműen célponttá válunk, ha az Ukrán konfliktus eszkalálódik, márpedig kicsi az esély a békés rendezésre!
Az USA-nak nem érdeke a békés rendezés. Oroszországgal is  le akar számolni, de ezzel elkésett! Oroszország megerősödött erős szövetségesei vannak, egy esetleges világháború az emberiség végét jelentené! Így az USA-nak nem maradt más lehetősége, csak az hogy minél nagyobb káoszt teremtsen, ami biztos üzlet  a hadiipara számára! – nyilatkozta Katona Gábor a Népi Front szakpolitikusa a Frontoldalnak az elmúlt napok fenyegető eseményeire reagálva.

“Ötven katonai járművet, köztük négy M1 Abrams harckocsit és nyolc M2 Bradley gyalogsági harcjárművet telepítene a tatai laktanyába az ukrán válság miatt Oroszországgal szemben indított Atlantic Resolve intézkedéssorozat részeként az Egyesült Államok”

Néhány nap múlva már harckocsik, tankok és egyéb katonai járművek lepték el a szolnoki pályaudvart. Katona Gábor logikusan, pontosan “jósolta ” meg az eseményeket.

Az USA okozta káosz szerves folytatása az a menekültáradat, ami elönti Európát. Emberek millióit üldözik el hazájukból, otthonaikból, és gyűlöletet keltenek irántuk, ártatlan gyerekek és felnőttek iránt, holott az egész problémát az Egyesült Államok és a NATO agresszív és körmönfont, gonosz politikája okozta.

Magyarországot 26 éve olyan kormányok vezetik, akik minden nap jobban és jobban belesodortak bennünket a konfliktusokba.

Ne szolgáljuk az imperialista érdekeket!

Mondjunk nemet Amerikának!

Működjünk együtt a semleges országokkal!
Népi Front Országos Elnöksége
Budapest, 2015. augusztus 27.