A fiatalokat még az ág is húzza!

Nem újdonság, hogy jelen kormányunk nem tartozik a kifejezetten szociálisan érzékeny kormányok közé sőt ha belegondolunk egy kifejezetten népnyúzó bandáról van szó, akik annak örülnének, ha a nehezebb sorsú emberek szép csendben megdöglenének valahol, ahol senki sem látja. Ezt bizonyítja az is, hogy bár különböző stadionokat, köztéri tornaparkokat egymás hegyére-hátára építenek, a fiatalok lakáshelyzete szinte teljesen hidegen hagyja őket.
CSOK ide, CSOK oda ezt a kormányt annyira nem érdekli a fiatalok lakhatási helyzete, hogy a stadionok és sportlétesítmények építése helyett valamint a látványsportegyesületek tetemes adókedvezményének bevonása helyett inkább a fiataloknak építtetnének olcsó, önkormányzati bérlakásokat az ország még el nem lopott anyagi forrásaiból. Olcsó önkormányzeti bérlakás szinte nincs vagy ha van minek, hisz a bérleti díj megfizetése mellett a lakásban élő, nehéz sorsú lakóknak kell az összes belső javíttatási munkálatot is megfizetni a bérbeadó önkormányzatok helyett.

A Népi Front hatalomra kerülése esetén olcsó, önkormányzati bérlakásokat építtet a jelenlegi áldatlan állapotok mielőbbi orvoslása érdekében

Landler