A Népi Front lapja

Épülnek szuperkórházak? Foltozzák az egészségügyet.

Az egész országban, így Borsodban is zajlottak integrációk, hiszen a betegellátás érdekében a specialisták centrumokba szerveződnek – közölte az egészségügyért felelős államtitkár. Ónodi-Szűcs Zoltán elmondta, az utolsó olyan vidéki nagyváros, ahol egymás mellett működtek még nagy intézmények, az Miskolc. Hozzátette, az elmúlt három-négy évben zajló integrációs hullám utolsó eseménye az, hogy április 1-től a korábbi megyei kórház és a Semmelweis Kórház egy nagy intézménnyé egyesül.Képtalálat a következőre: „kórházak”

„Szuperkórház lesz abban a tekintetben, hogy szinte minden szakmában, minden szinten, minden nap és minden órában ellátást fog nyújtani a miskolciak és a borsodiak számára.” Nagyon várjuk ! Ezt ígérgetik negyed százada. A rendszerváltás óta folyamatosan azt hajtogatják, hogy rendbeteszik az egészségügyet. A valóság mást mutat.

Az egészségügyért felelős államtitkár cáfolta, hogy ez az integráció sem fiskális szempontok alapján történt, hanem az a cél, hogy minél rövidebbek legyenek a biztos ellátáshoz vezető betegutak.

 „Azt szeretnénk, ha a betegek kevesebbet várakoznának és jobb minőségű ellátást kapnának.” Majd meglátjuk!

Az új intézményt ideiglenesen Tiba Sándor, a városi kórház igazgatója irányítja, a megyei kórház eddigi vezetőjének, Csiba Gábornak új, országos jelentőségű feladatot szánnak.

„Az új intézmény élére megbízással nevezünk ki ideiglenes vezetőt, le fog futni egy pályázat, amelynek keretében kiválasztjuk az integrált intézmény irányítóját. Tiba Sándor arra kapott megbízást, hogy az integrációt minél gyorsabban hajtsa végre. Csiba Gábor tizenhét éves igazgatói tapasztalatát országos projektekben szeretnénk hasznosítani, amivel kórházmenedzsmentben találkozni lehet, azzal ő találkozott” – tette hozzá Ónodi-Szűcs Zoltán.

A miskolci ellenzék bírálta a kórházösszevonást.

Ellenzék és kormánypártok bírálgatják egymást. Ilyen ez az úri huncutság! A nép hadd szenvedjen! Kit érdekel…

Huncut politikusok! Mikor húztok el a francba?

TI ÍRTÁTOK

Életveszélyes munkahelyek

Megjelent az Eurostat, halálos kimenetelű munkahelyi baleseteket számba vevő statisztikája, az EU 28 tagállamára és a partnerországokra kiterjedően. A legutóbbi, 2014-es alapján Magyarország  a középm

A Győzelem Napja - Moszkvából jelentjük....

Ma május 9-én ismét hálával és köszönettel emlékeztünk. Emlékeztünk  az emberiség történelmének legnagyobb sorsdöntő ütközetére, melyet valaha az egyetemes történelemben kényszerültek vívni a haladó e
Baloldali Hírlevél
Ha megadod a neved és az e-mail címed, elküldjük számodra a baloldal híreit. Feliratkozáshoz kattints a Subsrcibe gombra
Name
Email *

KULTÚRA

Engem felszabadítottak

Engem felszabadítottak

Nem éltem még, amikor először felszabadítottak. Hiszen ha nem jöttek volna, akik jöttek,
No thumbnail available

Dózsa Vezér emlékezete

"Rokonai mintha csak szégyellték volna; éltek, virágoztak hazaszerte: de nem emlegették őseik
No thumbnail available

Petőfi Sándor: RESPUBLIKA

Respublika, szabadság gyermeke S szabadság anyja, világ jótevője, Ki bujdosol, mint a Rákócziak, Köszöntelek a
Légy szerző!
Légy szerző!