A Népi Front lapja

Borsodi kommunisták előre!

2015. szeptember 3.-án csütörtök délutáni napon, a Népi Front Budapesti aktivistái és Borsod megyei tagjelöltjei a kazincbarcikai főtéren lévő Rossmann üzlet előtt tartottak kitelepülést.                                                                                     Ennek keretében ismertették pártunk programját és alapvető célkitűzéseit a járókelőkkel.

SAM_8504

Kimagaslóan nagy példányszámban fogytak a párt kiadványai az igen pozitív fogadtatás közepette, s többen helyben regisztráltak szimpatizánsként, egyre többen gyűlve aktivistáink köré. Ismerkedtek szervezetünkkel, hosszas beszélgetéseket folytattak velünk, mind helyi mind pedig az egész országot érintő problémákról.

Érdeklődéssel fordult az utca embere a formálódó új, valóban baloldali ellenzék iránt, mely valódi alternatívát kíván nyújtani az embereknek, a mára levitézlett és hiteltelenné vált álbaloldali, liberális szervezetekkel szemben.

 

Az egész magyar társadalom és benne Kazincbarcika lakossága is tudja, s nap mint nap a saját bőrén érzi, hogy a 25 éve beígért Kánaán elmaradt.

SAM_8502

A „nagy rendszerváltó erők” az MDF és SZDSZ, mára megszűntek létezni. A Független Kisgazdapárt épphogy még létezik, az MSZP pedig mélyrepülésben van. A Fidesz bástyája viszonylag még szilárdan áll, a személyi kultusz és a demagóg,  félfeudális politika talaján. Becsapták és kisemmizték a dolgozókat, bérből fizetésből élőket, az átlag magyar embereket.

A szokásosnál nagyobb érdeklődés nem véletlen. Első alkalommal nyílt lehetőségük a helybelieknek személyesen is megismerkedniük és beszélgetniük a Népi Front több vezető személyiségével. Megismerkedhettek pártunk alelnökeivel, Rónai Katalinnal és Katona Gáborral. Az akcióban részt vett Juhász Norbert, a Párt egri titkára,  jelen voltak a  Népi Front Borsod megyei tagjelöltjei, élükön  Berki Sándor elvtárssal, aki egyben a párt borsod megyei jelenlétének fő szervezője.

Annak a pártnak, mely múltba révedés és nosztalgia helyett a jelenben cselekszik, kínál megoldást az emberek problémáira, új ellenzékként, új alternatívát nyújt számukra, a 21. századi szocializmust meghirdető programjával.

 

Juhász Norbert

Népi Front

egri titkára

 

TI ÍRTÁTOK

Életveszélyes munkahelyek

Megjelent az Eurostat, halálos kimenetelű munkahelyi baleseteket számba vevő statisztikája, az EU 28 tagállamára és a partnerországokra kiterjedően. A legutóbbi, 2014-es alapján Magyarország  a középm

A Győzelem Napja - Moszkvából jelentjük....

Ma május 9-én ismét hálával és köszönettel emlékeztünk. Emlékeztünk  az emberiség történelmének legnagyobb sorsdöntő ütközetére, melyet valaha az egyetemes történelemben kényszerültek vívni a haladó e
Baloldali Hírlevél
Ha megadod a neved és az e-mail címed, elküldjük számodra a baloldal híreit. Feliratkozáshoz kattints a Subsrcibe gombra
Name
Email *

KULTÚRA

No thumbnail available

Tőkés rendszerváltás a kelet-közép-európai szocialista országokban

A kelet-közép-európai országokban végbement tőkés rendszerváltásról eddig sokan és sokat írtak, marxista
No thumbnail available

Nemere, a dezinformátor -2. rész (egy antikommunista könyv cáfolata)

Korunk egyik nagy hazugsága: kommunizmus=erőszak, kapitalizmus=demokrácia. „(A kommunizmus) megvalósításába mindig olyan emberek kezdtek
Engem felszabadítottak

Engem felszabadítottak

Nem éltem még, amikor először felszabadítottak. Hiszen ha nem jöttek volna, akik jöttek,
Légy szerző!
Légy szerző!