Bemutatták a halszagú Magyarország klipjét!

Az eredetit eltüntették a Youtube-ról. Tudják…szólásszabadság, demokrácia, nem meghamisítani a múltat! Tudják! Ennek jegyében leradírozzák, ami nekik úgy  tetszik. Érdek!

Bemutatták az 1956-os emlékév Egy szabad országért című,  ellentmondásos fogadtatásban részesülő dal videoklipjét, amelyet még szerdán feltöltenek a Youtube-ra  – hangzott el a klip szerdai budapesti bemutatóján a Terror Háza Múzeumban.

A 444.hu korábban arról írt, hogy munkatársaikat nem engedték be a sajtótájékoztatóra, de annyit megtudtak, hogy kérdések nem hangzottak el, egyedül az egyik beszédmondó utalt arra, hogy “felmerültek viták a dallal kapcsolatban”.

Pedig lenne miről beszélgetni komolyan:  nem teljesen érthető mire ment el 50 millió, ha mindenki ingyen dolgozott a közreműködők közül, és az is jelzésértékű, hogy a KDNP-számokkal népszerűséget szerző viccprodukció, az Apa zenél is külön számban foglalkozott a halszagú himnusszal a rengeteg paródia mellett. De kiderült az is, hogy nem is készült szerződés Desmond Child és a megbízó, az 56-os emlékév között.  Na és? Olyan is volt már hazánk történelmében, hogy ingyen sem dolgoztak, mégis elúszott a pénz.

Az is érdekes adalék, hogy a YouTube-ról már eltűnt a dal eredeti angol verziója (Steps of Champions) is.

Fontos ez. Bizony! Nem érdekes, hogy összeomlanak a kórházak, hogy gyerekek és öregek éheznek. Bagatell! Kit érdekel? 56-os buli meg lovagkereszt!  Hajrá Magyarország! Csak egy hajszálra a szakadék.

Komolyan halszagú! Egy hónap múlva megyek és megvizsgáltatom a fülem. Tavaly mindent rendben találtak.

A fénykép arról tanúskodik, hogy forradalmárok harcolnak a Köztársaság téren a szabadságért és demokráciáért.

Szegény  Misi!  Ismertem volna a nagybátyámat, ha 16 évesen nem ölik meg. Egy forradalmár lőtte le a Keleti pályaudvarnál. Azt hitte, hogy  a csomagban oroszok vannak. Tévedni emberi dolog… Pedig csak egy kenyeret vitt haza. Képtalálat a következőre: „fejétől bűzlik a hal”

FO