A Népi Front lapja

Az USA pszichológiai módszereket is bevet a fegyverek mellett!

Amerikai és magyar katonák, és nem mindennapi harci járművek és különböző várták az érdeklődőket a tatai piactérre. A 25. Klapka György Lövészdandár 2. Lövészzászlóalja, valamint egy amerikai páncélos zászlóalj közös, alegységi szintű kiképzésének részeként szakítottak időt arra is, hogy a civileket megismertessék a tengerentúli és a hazai technikai eszközöket egy úgynevezett, statikus bemutatón.

A tőkések manipulációval, sajtóval, Soros György nevű pénz- és lélekmágussal  döntötték meg a szocializmust. Nem tankokkal vonultak be Magyarországra! 

A katonák mellett magasabb szinten is képviseltette magát az Egyesült Államok. A nagykövetségről Edward Loo követtanácsos és Don Baker ezredes, katonai attasé is a tóparti városba utazott a lélektani cirkuszra. Zöld-barna és homokszínű terepmintás ruháikban jól megkülönböztethetőek voltak a két nemzet katonái, de a járművek is. A sötétzöld lánctalpasok és harcjárművek mellett, katonás rendben sorakozott az amerikai Stryker lövészszállító és több Humvee is.

Szloszjár Balázs alezredestől, a dandár parancsnokhelyettesétől tudtuk meg: a sort nyitó magyar BTR-ek vízi átkelésre is alkalmas páncélozott szállítójárművek, az egyik gépágyúja például 2–2,5 kilométerre is ellő. 150–200 amerikai katona vesz részt a kiképzésen, amelynek nagyságához foghatót még nem szerveztek amerikaiakkal hazánkban. A 173-as légi mobil ezred (ahogy az egyik Humvee-n üzenték a hashtagek, hívószavak: skysoldiers – égi katonák jöttek a Bayonet Thrust – Bajonett Döfés műveletre) és a páncélos felderítő ezred egységeiből érkeztek most Tatára.  Mikor bevonszoltak bennünket a NATO nevű förmedvénybe, akkor felszámolták a honvédségünket. Gyakorlatilag katonai titkaink sincsenek már. Kiszolgáltatottak vagyunk a nemzetközi nagytőke hadseregének!

Kifelé a jenkikkel! Ki a NATO-ból. Pártunk, a Népi Front állásfoglalásaiban, cikkeiben egyértelműen kimondja: lépjünk ki a NATO nevű agresszív katonai blokkból! Ne dőljünk be az USA cukiskodásainak. Méreggel van teli az ő mikulásaik puttonya! A globális kapitalizmust, a gyilkos imperializmus szolgálják. Az ő mesterkedésük eredménye a súlyos menekültválság, a háborúk, a vallásháborúk, a világméretű erőszakhullám.

Reagált: Fogarasi Zsuzsanna, Népi Front budapesti sejttitkár

 

 

 

TI ÍRTÁTOK

Ezért lesz nagy ellenzéki pofára esés 2018-ban

Az elmúlt hónapok kormányellenes tüntetései új lendületet hoznak az ellenzék számára. Legalábbis ez látszódik azok számára, akiknek leghőbb vágyuk leváltani Orbán Viktort és kormányát. Belépett a poli

Kegyeletsértés a szovjet emlékmű megrongálása

A napokban a hírek között szerepelt, hogy egy Komáromy Gergő nevű zenész és „ligetvédő” társával együtt narancssárga festékkel dobálta meg a budapesti szovjet hősi emlékművet. Az emlékmű gyakran kerü

Olyan ez, mint a drogbárók háborúja!

Hatalmas a ramazuri a CEU ügyében. Hát, ha már polgári demokrácia van, akkor a kutyafáját, mi a baj a CEU-val, azaz az amcsi-európai egyetemmel?A burzsoá demokráciába ez belefér. Akkor most mi van?
Baloldali Hírlevél
Ha megadod a neved és az e-mail címed, elküldjük számodra a baloldal híreit. Feliratkozáshoz kattints a Subsrcibe gombra
Name
Email *

KULTÚRA

No thumbnail available

Nemere, a dezinformátor -2. rész (egy antikommunista könyv cáfolata)

Korunk egyik nagy hazugsága: kommunizmus=erőszak, kapitalizmus=demokrácia. „(A kommunizmus) megvalósításába mindig olyan emberek kezdtek
70 éve szabadult fel Budapest - dicsőség a magyar és szovjet hősöknek!

70 éve szabadult fel Budapest - dicsőség a magyar és szovjet hősöknek!

Hazánk Felszabadítása a több mint két évtizedes fasiszta uralom alól 1944 őszén
No thumbnail available

Nemere, a dezinformátor-3.rész (egy antikommunista könyv cáfolata)

A Nagy Októberi Szocialista Forradalom jelentőségét,világra gyakorolt hatását és benne Lenin szerepét
Légy szerző!
Légy szerző!