Az USA pszichológiai módszereket is bevet a fegyverek mellett!

Amerikai és magyar katonák, és nem mindennapi harci járművek és különböző várták az érdeklődőket a tatai piactérre. A 25. Klapka György Lövészdandár 2. Lövészzászlóalja, valamint egy amerikai páncélos zászlóalj közös, alegységi szintű kiképzésének részeként szakítottak időt arra is, hogy a civileket megismertessék a tengerentúli és a hazai technikai eszközöket egy úgynevezett, statikus bemutatón.

A tőkések manipulációval, sajtóval, Soros György nevű pénz- és lélekmágussal  döntötték meg a szocializmust. Nem tankokkal vonultak be Magyarországra! 

A katonák mellett magasabb szinten is képviseltette magát az Egyesült Államok. A nagykövetségről Edward Loo követtanácsos és Don Baker ezredes, katonai attasé is a tóparti városba utazott a lélektani cirkuszra. Zöld-barna és homokszínű terepmintás ruháikban jól megkülönböztethetőek voltak a két nemzet katonái, de a járművek is. A sötétzöld lánctalpasok és harcjárművek mellett, katonás rendben sorakozott az amerikai Stryker lövészszállító és több Humvee is.

Szloszjár Balázs alezredestől, a dandár parancsnokhelyettesétől tudtuk meg: a sort nyitó magyar BTR-ek vízi átkelésre is alkalmas páncélozott szállítójárművek, az egyik gépágyúja például 2–2,5 kilométerre is ellő. 150–200 amerikai katona vesz részt a kiképzésen, amelynek nagyságához foghatót még nem szerveztek amerikaiakkal hazánkban. A 173-as légi mobil ezred (ahogy az egyik Humvee-n üzenték a hashtagek, hívószavak: skysoldiers – égi katonák jöttek a Bayonet Thrust – Bajonett Döfés műveletre) és a páncélos felderítő ezred egységeiből érkeztek most Tatára.  Mikor bevonszoltak bennünket a NATO nevű förmedvénybe, akkor felszámolták a honvédségünket. Gyakorlatilag katonai titkaink sincsenek már. Kiszolgáltatottak vagyunk a nemzetközi nagytőke hadseregének!

Kifelé a jenkikkel! Ki a NATO-ból. Pártunk, a Népi Front állásfoglalásaiban, cikkeiben egyértelműen kimondja: lépjünk ki a NATO nevű agresszív katonai blokkból! Ne dőljünk be az USA cukiskodásainak. Méreggel van teli az ő mikulásaik puttonya! A globális kapitalizmust, a gyilkos imperializmus szolgálják. Az ő mesterkedésük eredménye a súlyos menekültválság, a háborúk, a vallásháborúk, a világméretű erőszakhullám.

Reagált: Fogarasi Zsuzsanna, Népi Front budapesti sejttitkár