A Népi Front lapja

Az USA pszichológiai módszereket is bevet a fegyverek mellett!

Amerikai és magyar katonák, és nem mindennapi harci járművek és különböző várták az érdeklődőket a tatai piactérre. A 25. Klapka György Lövészdandár 2. Lövészzászlóalja, valamint egy amerikai páncélos zászlóalj közös, alegységi szintű kiképzésének részeként szakítottak időt arra is, hogy a civileket megismertessék a tengerentúli és a hazai technikai eszközöket egy úgynevezett, statikus bemutatón.

A tőkések manipulációval, sajtóval, Soros György nevű pénz- és lélekmágussal  döntötték meg a szocializmust. Nem tankokkal vonultak be Magyarországra! 

A katonák mellett magasabb szinten is képviseltette magát az Egyesült Államok. A nagykövetségről Edward Loo követtanácsos és Don Baker ezredes, katonai attasé is a tóparti városba utazott a lélektani cirkuszra. Zöld-barna és homokszínű terepmintás ruháikban jól megkülönböztethetőek voltak a két nemzet katonái, de a járművek is. A sötétzöld lánctalpasok és harcjárművek mellett, katonás rendben sorakozott az amerikai Stryker lövészszállító és több Humvee is.

Szloszjár Balázs alezredestől, a dandár parancsnokhelyettesétől tudtuk meg: a sort nyitó magyar BTR-ek vízi átkelésre is alkalmas páncélozott szállítójárművek, az egyik gépágyúja például 2–2,5 kilométerre is ellő. 150–200 amerikai katona vesz részt a kiképzésen, amelynek nagyságához foghatót még nem szerveztek amerikaiakkal hazánkban. A 173-as légi mobil ezred (ahogy az egyik Humvee-n üzenték a hashtagek, hívószavak: skysoldiers – égi katonák jöttek a Bayonet Thrust – Bajonett Döfés műveletre) és a páncélos felderítő ezred egységeiből érkeztek most Tatára.  Mikor bevonszoltak bennünket a NATO nevű förmedvénybe, akkor felszámolták a honvédségünket. Gyakorlatilag katonai titkaink sincsenek már. Kiszolgáltatottak vagyunk a nemzetközi nagytőke hadseregének!

Kifelé a jenkikkel! Ki a NATO-ból. Pártunk, a Népi Front állásfoglalásaiban, cikkeiben egyértelműen kimondja: lépjünk ki a NATO nevű agresszív katonai blokkból! Ne dőljünk be az USA cukiskodásainak. Méreggel van teli az ő mikulásaik puttonya! A globális kapitalizmust, a gyilkos imperializmus szolgálják. Az ő mesterkedésük eredménye a súlyos menekültválság, a háborúk, a vallásháborúk, a világméretű erőszakhullám.

Reagált: Fogarasi Zsuzsanna, Népi Front budapesti sejttitkár

 

 

 

TI ÍRTÁTOK

Életveszélyes munkahelyek

Megjelent az Eurostat, halálos kimenetelű munkahelyi baleseteket számba vevő statisztikája, az EU 28 tagállamára és a partnerországokra kiterjedően. A legutóbbi, 2014-es alapján Magyarország  a középm

A Győzelem Napja - Moszkvából jelentjük....

Ma május 9-én ismét hálával és köszönettel emlékeztünk. Emlékeztünk  az emberiség történelmének legnagyobb sorsdöntő ütközetére, melyet valaha az egyetemes történelemben kényszerültek vívni a haladó e
Baloldali Hírlevél
Ha megadod a neved és az e-mail címed, elküldjük számodra a baloldal híreit. Feliratkozáshoz kattints a Subsrcibe gombra
Name
Email *

KULTÚRA

No thumbnail available

Fohász a legszomorúbb barakkból

(A kapitalizmus áldozatainak emlékére)Szégyenszemre a XXI. századi Európa közepén áll a nyomorúságos
A szovjet-orosz filmkultúra II. – Kultúrszociológiai gondolatok és a nagybetűs Irodalmi hagyomány

A szovjet-orosz filmkultúra II. – Kultúrszociológiai gondolatok és a nagybetűs Irodalmi hagyomány

A mintegy hetven év szovjet szocialista rendszerének tökéletes „hátrafelé elsült fegyvere” saját
No thumbnail available

Így váltunk kapitalista roncstársadalommá - értékek, elvek akkor és most

1981-ben születtem. Nem sok emlékem van a szocializmusról. Sokáig nem is érdekelt,
Légy szerző!
Légy szerző!