A világtörténelem bűncselekménye készül Magyarországon

Egy kormány, amely a nép bizalmából került hatalomba, megfosztaná a tízmilliós magyar népet a nemzeti vagyon stratégiai részét alkotó földvagyontól egy olyan időszakban, amikor a tudósok súlyos élelmiszerválságot, ma még elképzelhetetlen éhínséget jósolnak az elkövetkező évtizedekre. Ezt a felfoghatatlan és megmagyarázhatatlan bűnt ráadásul a gyermekeink ellen követik el. A mai gyermekek még semmit nem tehetnek ellene… A ma 5 éves gyermekek 20 évesek lesznek akkor, amikor a tudósok által jósolt összeomlás, ökológiai katasztrófa bekövetkezik. A mai felnőtt generáció, tehet csak értük!
Minden különös, és érthetetlen folyamat, ami az elmúlt években a földek körül Magyarországon zajlott és zajlik – már része annak, amit a szakirodalomban “land grab”-nek földzsákmányolásnak neveznek. Viszonylag új jelenség ez. A gazdag országok és tőkés érdekcsoportok országrésznyi földeket vásárolnak – arra az időszakra spekulálnak, amikor ma még elképzelhetetlen hatalmat és gazdagságot fog hozni az éhezés és az emberek kiszolgáltatottsága. Szaud Arábia és Kína a legismertebb földzsákmányoló országok, de a több tízezer hektáros magyar “holdingok” (pl. Csányi- Bonafarm- 28.000 hektár, Simicska- Nyerges – Mezort – 28.000 hektár, GSD cégcsoport – Dorogi- Gsuk-Zászlós 30.000 hektár, Leisztinger cégbirodalma) már ebbe a körbe tartoznak. A “licit” varázsszava azt jelenti, hogy ők, illetve az ő embereik fogják megkapni az állami földeket, mert ki más tudná a legmagasabb ajánlatot tenni? Nekik fogunk aztán szintén a közvagyonból 20 évre szóló 2 %-os kamatozású hiteleket adni. Már a földpályázatok sötét folyamatai is ezeket a spekuláns érdekköröket szolgálják. Ezért nem kaphat földet a 3 hektáros gazda Nagykarácsonyban – nehogy már ott okvetetlenkedjen, amikor a nagy tervek kiteljesednek. Ezért kellett tönkretenni Kishantost, mely ezek ellen a folyamatok ellen, gyermekeink biztonságos jövőjéért, a fenntarthatóságért dolgozó nemzetközi hírű intézmény. Talán az egyetlen olyan intézmény Magyarországon, mely a nagy ívű terveknek – a vidék és az ország kifosztásának útjába állhatna.
Mindehhez persze kellenek végrehajtók. Egy “gazdaszervezet” és egy “kormány”, aki hajlandó eladni az országot, egy miniszterelnök, miniszterek, államtitkárok – akik gond nélkül, csillogó szemekkel hazudnak az arcunkba éjjel és nappal hajtogatva az előre mérnöki pontossággal, ördögien megtervezett kommunikációs paneleket.
Kell egy hazaáruló – csak a saját egyéni érdekeit néző – értelmiség, és egy közönyös, érdektelen, szájtáti, hiszékeny társadalom, amely nem képes felfogni a veszélyt, görcsösen ragaszkodik ahhoz, hogy ne kelljen gondolkoznia, felelősséget vállalnia a saját sorsáért. Ennek kialakulásához pedig kell egy olyan áruló média, amelyik leköti a figyelmet, elfedi, manipulálja a valóságot. És kell egy olyan tudatosan alakított közhangulat, amikor senki sem érezheti magát biztonságban, amikor az egzisztenciális félelmek olyan fokra fejlődtek, hogy csak az 50-es évekhez hasonlítható. Az állandó átszervezések biztosítják azt, hogy senki ne vethesse meg a lábát, senki ne érezhesse magát biztonságban.

A kormány eldöntötte tehát, hogy eladja a földjeinket, a biztonságunkat, a jövőnket.

Mi pedig eldöntöttük, hogy ezt nem hagyjuk!

Ehhez minden gondolkozni képes magyar ember segítségére, figyelmére, akarat nyilvánítására szükség lesz, ezért kérem magyarázzák el mindenkinek, aki képes és hajlandó még gondolkozni, hogy mi folyik, és mi a tét – hívjanak mindenkit a nyilatkozat aláíróihoz, hogy elérjük a kritikus tömeget!

Mezőfalva, 2015. augusztus 29.

Ács Sándorné agrármérnök

Forrás:(https://www.facebook.com/KieLegyenAFold)