A Népi Front lapja

A Népi Front a bolivári forradalom mellett

A Népi Front részéről Cseh Miklós, elnök és Fogarasi Zsuzsanna budapesti titkár vettek részt azon a szolidaritási megmozduláson, amelynek a Venezuelai Bolivári Köztársaság Nagykövetsége adott helyet a követség udvarán.

A magyarországi kommunisták pártja több alkalommal nyilvánította   szolidaritását a 21. századi szocializmus építésén munkálkodó  venezuelai néppel.
“Aggódunk a bolivári forradalom jövője miatt. Reális veszéllyé vált a kapitalizmus visszatérése, Venezuela szocialista fejlődésének megtorpanása. Az ország súlyos gazdasági problémái, a világrekordot döntő infláció, az áruhiány, az áramszolgáltatás korlátozása a forradalom tömegbázisát is erodálja.
Erősíteni kell a forradalom népi jellegét, nem szabad hagyni, hogy a PSUV-n eluralkodjon a bürokrácia és a centralizmus. Bízunk abban, hogy a 21.századi szocializmus képes lesz új szakaszt nyitni fejlődésében és a hibákat kijavítva még erősebb befolyása lesz a térség politikai folyamataira.” – tolmácsolta  felszólalásában Fogarasi Zsuzsanna a Népi Front üzenetét.
Kitért arra, hogy Európában és Magyarországon vannak olyan álságos politikai erők, amelyek szorgalmazzák a nemzeti nagytőke exportálását Venezuelába és Kubába. Ez aláássa a szocializmus építését az országokban, ahol nehéz harcok során küzdenek a szabotázs és más kapitalista aljasságok különböző formáival.

“Maduro Si! Yankee No!”

Frontoldal

TI ÍRTÁTOK

Életveszélyes munkahelyek

Megjelent az Eurostat, halálos kimenetelű munkahelyi baleseteket számba vevő statisztikája, az EU 28 tagállamára és a partnerországokra kiterjedően. A legutóbbi, 2014-es alapján Magyarország  a középm

A Győzelem Napja - Moszkvából jelentjük....

Ma május 9-én ismét hálával és köszönettel emlékeztünk. Emlékeztünk  az emberiség történelmének legnagyobb sorsdöntő ütközetére, melyet valaha az egyetemes történelemben kényszerültek vívni a haladó e
Baloldali Hírlevél
Ha megadod a neved és az e-mail címed, elküldjük számodra a baloldal híreit. Feliratkozáshoz kattints a Subsrcibe gombra
Name
Email *

KULTÚRA

Kémek a sasfészekben...

Kémek a sasfészekben...

 A hidegháború korszakában komoly fordulópontot jelentett, amikor 1949-ben megtört az Egyesült Államok
No thumbnail available

Széttöretett, megaláztatott , ebek elé vettetett... Trianon és ami utána jött

"Rájuk erőszakolták a békét, de ez a béke uzsorás béke, gyilkosok és
No thumbnail available

Élő hazugságok, meghamisított történelem

Élő hazugsággá vált az, hogy a Kádár-rendszer alatt ment tönkre az ország,
Légy szerző!
Légy szerző!