A NATO Európa rákos daganata

Európa rákos daganatának nevezte a NATO-t csütörtökön Szergej Nariskin, az orosz parlament alsóházának elnöke. Nariskin a szerb parlament Moszkvában tartózkodó küldöttségével folytatott megbeszélések során beszélt erről.

Véleménye szerint legjobb megoldás a NATO feloszlatása volna. Szergej Nariskin egyúttal megoldási javaslatot is kínált a szervezet felszámolására. Mind mondta, első lépésként ki kellene zárni az Egyesült Államokat a NATO-ból. Ezt követően már fájdalommentesen fel lehetne oszlatni a szövetség egészét – mondta a házelnök a megoldást. Az orosz parlament alsóházának elnöke szerint az általa javasolt megoldás jó lépés volna az egész kontinens biztonságának és stabilitásának erősítéséhez.

Nariskin igazat mondott. A NATO  első perctől kezdve háborúkat, nyomort, kilástástalanságot zúdított a népek nyakára. Elég volt belőle!  A szomszéd Ukrajnában a NATO és az EU által támogatott és pénzelt fasiszta diktatúra, betiltotta a kommunista pártot. Nincs szabadság, nincs demokrácia. Az egész egy ócska hazugság volt, amivel az ukrán népet etették. Sokan bezabálták ezt a narancsos  moslékot, most pedig halálosan betegek.

Vesszen a NATO! Vesszen a fasizmus!