A magyarok szeretete és a bábuk

Az önzés örvényeiben
„Akarja-e, hogy az Országgyűlés törvényt alkosson arról, hogy kedvezményes honosítással – kérelmére – magyar állampolgárságot kapjon az a magát magyar nemzetiségűnek valló, nem Magyarországon lakó, nem magyar állampolgár, aki magyar nemzetiségét a 2001. évi LXII. tv. 19. § szerinti ’Magyar igazolvánnyal’ vagy a megalkotandó törvényben meghatározott egyéb módon igazolja?” – így hangzott a kérdés azon a 2004. december 4-i népszavazáson, amely érdeklődés hiányában elbukott.

A szocialista-liberális oldal 23 millió románnal ijesztgette a népet. Egyértelműen mondhatom egy bő évtized  után, hogy aljas és az emberi önzésre, gyarlóságra, gonoszságra épülő kampányában hirdetett hazugságok nem váltak valósággá.
Románia uniós csatlakozását követően mindenki számára elérhetővé vált a magyarországi munkavállalás. Az MSZP nem látta a fától az erdőt?
Orbán Viktor Tusványoson azt mondotta, hogy a baloldal nem szereti a magyarokat. Igaza van! A magát baloldalnak nevező pártok vezetői nem szeretik a magyarokat. A probléma az, hogy Orbán Viktor sem szeret bennünket.


Negyed százada tapasztaljuk, hogy különböző színű politikusaink nem szeretnek bennünket. A jobboldal 2004-ben úgy tett, mintha szeretné a határontúli magyarságot. Is!
A FIDESZ részéről  a szavazatszerzés állt elsősorban a szándék mögött, s nem a dévai árva iránti szeretet.
Manapság vannak, akik elmennek szavazni, de egyre többen vannak a határon túl, akik azt mondják, hogy nem szólnak bele ilyen módon a magyar belpolitikába. A FIDESZ számára ugyanolyan büdös a sepsiszentgyörgyi panelproli, mint a budapesti. Nem szereti jobban egyiket a másiknál.
A magyarországi hajléktalanhelyzeten, gyermekszegénységen sem tudnak segíteni. Nincs is akarat, s ne legyünk naivak: a kapitalizmus csak ilyen!
Csak egy picikét térjünk vissza a szégyenletes népszavazára!
Akkor is olvastuk a nagy példákat a rettenetes határontúliakról, akik foltot ejtettek az anyaország becsületén. Például Benedek Elek, Tamási Áron, Áprily Lajos, de említhetném Kádár Jánost és Köpeczi Bélát is.
Akkoriban Szili Katalin vetette fel a lelkiismereti szavazást a liberális jobboldal számára.
A határontúli magyarok számára a kettős állampolgárság lelki támasztékot jelentett. Élnek hazánkon kívül olyan magyarok, akiktől elvették az állampolgárságukat, elvették a nagyszüleik állampolgárságát, s így ők román, szerb, ukrán állampolgárok lettek akaratuktól függetlenül. Visszakaptak egy falatot az életükből. Aki kisebbségben él, érti meg, hogy mit jelentett akkor az a szomorú decemberi nap, amikor az anyaországi manipulált testvérek puszta önzésből nem akartak állampolgárságot adni a felvidéki parasztnak, a sepsiszentgyörgyi tanárnak, a brassói egyetemistának.
Senki nem vetette fel az autonómia lehetőségét, és az autonómia jogosságát. Pedig az autonómia jelent hosszútávon megoldást – legalábbis részben- a nemzeti – és etnikai kisebbségeknek.Nem beszéltek a lényegről! A parlamenti pártok sem akkor, sem most nem kezdeményeztek egy “nagy projektet”, ami hosszútávon megoldaná a szétdarabolt magyarság sorsát.
Románia természetesen megadtak az anyaországon kívül élőknek az állampolgárságot különösebb sárdobálás nélkül.
Mára már nem drága sem a liberális, sem pedig a konzervatív oldal számára a kárpátaljai magyar fiatalemberek élete.  Inkább a Porosenkóval fognak kezet, és egy szót sem ejtenek arról, hogy nácik gyilkolnak or
ágszerte felnőtteket és gyerekeket.Oszd meg és uralkodj!  A Római Birodalom politikai módszerét kifejező elv, mennyire alkalmazható napjainkban!
Most meg itt van ez a bevándorlás-téma. Gyurcsány Ferenc és a bagázs, azonnal elfelejti félteni a magyar munkahelyeket, lakásokat, embereket, és be akarja fogadni az összes bevándorlót.
Állj! Bevándorló! Vajon miért mossák össze a bevándorlót a menekülttel? Ez is a tőkés manipuláció része. Keltsünk zavart, osszunk meg hazugságokat és féligazságokat a magyar emberekkel, és tápláljuk az önzés fenevadját! Micsoda mocskos pocsolyában horgászik a népbitorló banda!
“Gyurcsány Ferenc pártelnök ősei a mai Szlovákia területéről származnak, Molnár Csaba, a párt ügyvezető alelnöke és EP-képviselője német felmenőkkel rendelkezik, Vadai Ágnes, a párt alelnökének és Országgyűlési képviselőjének ősei kunok voltak, Varju László, a párt alelnöke és Országgyűlési képviselője felvidéki származású, Niedermüller Péter EP-képviselő felmenői között pedig svábok, németek és szerbek is vannak. Ara-Kovács Attila elnökségi tag német és zsidó, Avarkeszi Dezső elnökségi tag sváb és olasz, Kakuk György elnökségi tag sváb és örmény, Debreczeni József elnökségi tag szerb, horvát és bunyevác, Gy. Németh Erzsébet elnökségi tag sváb és német, Varga Zoltán elnökségi tag szerb és erdélyi, Élő Norbert elnökségi tag lengyel, Borka-Szász Tamás elnökségi tag pedig szláv felmenőkkel rendelkezik. Sebian-Petrovszki László, a párt igazgatója tótok, Wirsching Viktória, a párt kommunikációs igazgatója franciák és svábok, Gréczy Zsolt, a párt szóvivője szerbek, németek és erdélyiek, Gálvölgyi Dorka rendezvényigazgató svábok és zsidók leszármazottja, míg Kerék-Bárczy Szabolcs, a párt elnökségi tagjának ereiben sváb, szláv és örmény vér is csörgedezik.” Olvasható a DK honlapján.
Ejha! Mikor kaptak ezek kettős állampolgárságot, és miért veszik el a szegény magyar emberek pénzét? Nekik minden jár, a prolinak meg semmi? Pfuj! Büdös nekik a szegény köpeci bányász…
Mert ők a jómódúakat képviselik? Nagy itt a zűrzavar, de nem kibogozhatatlan. Csak le kell mosni a sarat a tükörről, s a hátadba kést döfő gyilkos arcvonásait is világosan meg fogod látni!
Miért is tetszettek úgy gyűlölni 2004-ben a leszakított országrészek magyarjait? Miért is tetszettek hisztizni úton-útfélen?
Most meg úgy keblükre ölelik a muszlimokat…Ne legyenek illúzióink, és lehetőleg ne vegyük be azt a maszlagot is.
A magyar emberek között vannak “emberek”, akiket úgy nevelték, hogy szeressék Gábor Áron népét és szeressék a szír népet például, de mindenképpen tiszteljék a különböző népeket és nemzetiségeket.
A kommunista pedig jól megszemléli a dolgokat és osztályalapon értékel. A Népi Front az a párt, amely programjában is kiáll az autonómia mellett, ahogyan azt Lenin tanította. Hiszen mindenkinek jár az önrendelkezés.
Bevándorlás vagy menekülés? A bevándorló menekültből lesz vagy fordítva? A haszonleső politikusok számára lényeges kérdések. Lehet csámcsogni és tudományosnak tűnő értekezéseket írni a semmiről.
Háborúk pusztítják az emberiséget. Őrült diktátorok haramiákat szabadítottak a népekre. Van, aki menekül, és van, aki csak menekülne, de nem tud, mert szögesdrótok mögött él, mert lelövik az észak-koreai határőrök. Például. A szíriai kiéheztetett család nyakába veszi a világot, és apró gyermekeivel leszáll a szegedi állomáson. Színesbőrű. Keresztény vagy muszlim, vagy? Nem teljesen mindegy? Itt van a kutya elásva! Üldözik, le akarják lőni. Nem jókedvéből indul a halálos útra.Miért üldözik? Az imperialista hatalmi érdekek miatt. A nemzetközi finánctőke érdekei miatt. A nemzetközi finánctőkét gyűlöld, és ne hasonló sorsú embertársadat.
Miért kezdett az USA háborút a világ számos pontján? Mit keresünk Afganisztánban? Magyarország a NATO tagjaként szerepet vállal egy olyan cselekménysorozatban, amelynek a végén menekültáradat van. Miért nem lép ki hazánk ebből a haramiákat tömörítő társaságból?
Itt van a probléma gyökere!

A KDNP-vel társbérletben kormányzó FIDESZ számára a keresztény értékek nemcsak háttérbe szorultak, hanem eltűntek. Fel sem kapják a fejüket Ferenc pápa szavaira. Ferenc pápa már csak a kommunisták számára jelent valamit? Ferenc pápa mondatai egybecsengenek azzal, amiért mi  harcolunk! Meddig tűrik az imperialisták az antiimperialista és antiklerikális keresztény embert?
Magyarország számára terhes a menekült, aki többek között a magyar katonapolitika miatt is menekülni kényszerül. A menekült egy szót sem ért a kormány ostoba plakátjaiból, mert nem tud magyarul. Nem veszitek észre, hogy a plakátok elsősorban nekünk készülnek? A fotók a kórházi ételekről és a debreceni menüről is Neked készülnek. Arról senki sem beszél, hogy 6000 eurót lehet lehívni az Európai Bizottságtól. Fejenként 6000 eurót, hogy ebből el lehessen látni a menekültet. Vajon hol van ez a pénz, amikor belső informátoroktól tudjuk, hogy a táborok túlzsúfoltak, a tisztálkodási körülmények a lágerekre emlékeztetnek? Hol a pénz haver?
Emlékezzetek csak! Tíz esztendeje is moslékkal etették a magyar beteget a kórházban, pedig akkor nem volt tele a keleti, a nyugati, a Népliget, ésatöbbi menekültekkel. Tíz esztendeje ki ette meg a rántott bordát? Öt eszetendeje miért nem jutott új ágyneműre?
De jól felültél a manipulációnak! Vedd észre már, ember! Gondolkozz, és ne engedd, hogy megosszanak!
Divide et impera!
Gyűlöld a színesbőrűt, a muszlimot! Gyűlöld a határontúli magyart, mert jön és elveszi a közmunkád, a telked, a Suzukid. Főleg, ha szegény, éhezik, hetekig hányódott a tengeren élet és halál között, akkor gyűlölj legjobban.
Nem tud a te kultúrád szerint élni, nem szeret dolgozni, de elveszi a munkád, mert még nem tud magyarul, és nem értheti azokat az emberi aljasságból felbugyogó szavakat, amelyek kiverik a szemed az utakon! Gyűlöld a menekültet! De ne mindegyiket! Van kivétel. Például: 

“Dr. Daher Pierre 1960-ban született a libanoni-izraeli határ közelében, keresztény családban. Bejrútban építészmérnöknek tanult, 1981-ben Brüsszelbe ment, ahol viszont orvostudományt tanult.[2] Anyagi problémák miatt 1982-ben Budapestre került, ahol bátyja, Ziad is tanult, majd öccse, Paul is idekerült, jelenleg Ziad nőgyógyászként, Paul pedig fogorvosként szintén a környéken élnek. A SOTE-n 1989-ben végzett, onnantól a miskolci kórház sebészetén dolgozott. 1996-tól háziorvosként praktizált Szendrőládon. 2000-ben kapta meg a magyar állampolgárságot, ugyanakkor lett az edelényi szakrendelő vezetője is. 2002-től a Fidesz színeiben a helyi képviselő-testület tagja, az edelényi önkormányzat szociális, egészségügyi és kisebbségi bizottsági elnöke. 2008-tól az edelényi Koch Róbert Kórház és Rendelőintézet igazgatója.A 2010-es országgyűlési választásokon a Fidesz színeiben indult az edelényi választókörzetben, mivel a párt korábbi képviselőjét, Molnár Oszkárt kizárták a pártból emlékezetes kijelentései miatt. A körzetet ennek ellenére Molnár egyedüliként az országban függetlenként megnyerte (a Jobbik visszaléptette jelöltjét Molnár Oszkár javára), így Pierre második lett. 2010 júniusában mégis bekerült az Országgyűlésbe, mivel Pelczné Gáll Ildikó fideszes képviselő európai parlamenti képviselő lett, így helyére Daher Pierre-ét jelölte pártja. Az Országgyűlés egészségügyi bizottságának tagja.”
Nem! Ő nem bevándorló, hanem fideszes! Ő barát? Igen, de nem a mi barátunk.Ő nem.

Mi lesz, ha elfogy a menekült? Akkor majd azt kell gyűlölni, aki sztrájkol, aki nyugdíjasbérlettel utazik, akinek gyereke van, aki sütit vesz az unokájának, aki szemüveges, aki….a beteges fantázia határtalan.
Állítsuk meg a Nemzeti Konzultációt! Állítsuk meg a háborút és gyűlölködést! Állítsuk meg az Amerikai Egyesült Államokat! Állítsuk meg az imperializmust és fojtsuk meg édes újszülöttjét: a fasizmust!
Világ magyarjai, szírei, afgánjai, németjei, egyesüljetek! Világ proletárjai! Most egyesüljetek! Nem a menekült van a másik oldalon. Nem a határontúli magyar van a másik oldalon, hanem az imperialista hatalmi érdekek, amelyek miatt Téged uszítanak, Te pedig felülsz minden uszításnak és aljasságnak. Állj fel, és csapj oda kemény  munkásöklöddel az urak asztalára, de úgy, hogy ripittyára törjön!

Egy feketebőrű ember mondja Ábelnek, a székely pásztorfiúnak Amerikában: „Azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne.”
„Mert a legokosabb, amit ki lehet deríteni, az talán csak annyi, hogy az igazság is széjjel van szórva, amiként az emberiség a földkerekségén. S ahogy az embereket nem lehet egy akolhoz terelni, azonképpen az igazságot sem.” (Tamási Áron: Ábel)

“- Pedig hallod, – mondta eltűnődve, – én azt mondom neked, nem a muszka van a másik parton… hanem a másik parton vannak a gazdagok… Mi vagyunk itt, tudod, ezen az oldalon, a szegény emberek… mind itt vagyunk, akiknek büdös putrija van… rongyos ruhája, nincsen ennivaló kenyere… csak sok gyereke, pedig az a gyerek, nem mondja, hogy hol veszed, azt mondja eredj lopni… csak sír, avval is fájdítja a szülei szívet…” (Móricz Zsigmond: Szegény emberek)

Idézetek… Mennyi okos gondolat, mennyi emberség és szolidaritás  van a nagy magyar írók műveiben!
Aki magyar, ezt olvassa!
Fogarasi Zsuzsanna