A Népi Front lapja

November 7 nem emlékezés, hanem harc!

A Nagy Októberi Szocialista Forradalom először adott hitet a nemzetközi proletariátusnak és megmutatta a győzelem fegyverét!

A Vörös Október forradalmi láng, és nem bokréta, nem piros kis nyakkendő, amin mosolyogni kell a 21. században, és nem  kedves kis megemlékezés 60-70 évvel ezelőtti ruhákban.

November 7-e nem  egy szimpla ünnepség virágokkal, amelyen kedves bácsikák és nénikék részt vesznek, esetleg elviszik a dolgokról mit sem sejtő unokáikat és az otthonmaradók megnézik kényelmes foteleikből a youtube-n. Esetleg vitatkoznak egy jót a közösségi portálok valamelyikén kiengedve azt a kis gőzt, és megmutatva milyen jó is okosnak lenni… Kedves barátaim: NEM! A szépség kevés. A  háborúk veteránjai sem ezt várják tőlünk, hanem jóval többet.
Felejtsük el az agyat tompító, hagyományokat, amelyek  a rendszerváltás óta váltak divattá.
Olyan félelmetesek legyünk, mint a kurdok a NATO-tag Törökországban! A Értől az Óceánig! Mi, kizsákmányolt dolgozók többen vagyunk, mint a kapitalisták. Fogjunk össze! Nem az álbaloldali pártokkal és bohócokkal, hanem az emberekkel. De ehhez tudás kell!  Tanuljunk!
“Marx tanításával most ugyanaz történik, ami nemegyszer előfordult a történelemben a forradalmi gondolkodóknak és az elnyomott osztályok által vívott szabadságharc vezéreinek tanításaival. A nagy forradalmároknak, amíg éltek, az elnyomó osztályok állandó üldözéssel fizettek, tanításaikat a legvadabb dühvel, a legtajtékzóbb gyűlölettel, a legféktelenebb hazugság- és rágalomhadjárattal fogadták. Haláluk után megkísérlik ártalmatlan szentképekké változtatni, úgyszólván szentté avatni őket, nevüket az elnyomott osztályok vigasztalására és elkábítására bizonyos dicsőséggel övezik, s ugyanakkor forradalmi tanításuk tartalmát  kiherélik, kicsorbítják forradalmi élét, elsekélyesítik.” – Lenin írja az Állam és forradalom című művénel I. fejezetében.
Ma sincs másként. Változtassunk rajta! Eljött az idő, hogy az aluszékony, ásítozó oroszlán vicsorogni kezdjen.
“Miért nem félnek az elnyomók ma is a kommunistáktól? Van rá válasz! ” – Cseh Miklós, a Népi Front elnöke.
“Boldog  November  7.-t Mindenkinek! Egy szép nap az évben: 99 éve új korszak kezdődött. Az éjszaka sötétsége után az Auróra vörös kakasa jelezte  az Új Hajnal eljövetelét!” – Maszlov Péter, Népi Front.
Fogarasi Zsuzsanna
Képtalálat a következőre: „trockij”

TI ÍRTÁTOK

Életveszélyes munkahelyek

Megjelent az Eurostat, halálos kimenetelű munkahelyi baleseteket számba vevő statisztikája, az EU 28 tagállamára és a partnerországokra kiterjedően. A legutóbbi, 2014-es alapján Magyarország  a középm

A Győzelem Napja - Moszkvából jelentjük....

Ma május 9-én ismét hálával és köszönettel emlékeztünk. Emlékeztünk  az emberiség történelmének legnagyobb sorsdöntő ütközetére, melyet valaha az egyetemes történelemben kényszerültek vívni a haladó e
Baloldali Hírlevél
Ha megadod a neved és az e-mail címed, elküldjük számodra a baloldal híreit. Feliratkozáshoz kattints a Subsrcibe gombra
Name
Email *

KULTÚRA

Kémek a sasfészekben...

Kémek a sasfészekben...

 A hidegháború korszakában komoly fordulópontot jelentett, amikor 1949-ben megtört az Egyesült Államok
Dicsőség a szovjet és magyar hősöknek! - 70 éve szabadult fel Budapest

Dicsőség a szovjet és magyar hősöknek! - 70 éve szabadult fel Budapest

Hazánk Felszabadítása a több mint két évtizedes fasiszta uralom alól 1944 őszén
No thumbnail available

Valahol Európában, újra és újra...

Isten tudja, hányszor láttam a filmet. Fájt mindig, hogyne fájt volna, de
Légy szerző!
Légy szerző!