225 millió forintba került a hévízi buszpályaudvar, de két éve nem járt ott utas

Két éve elkészült, de azóta az enyészeté az új hévízi buszpályaudvar – írta meg a Blikk. A több mint 225 millió forintból felhúzott épületben utas sosem járt.A két éve épült új állomáson csak a fű nő, busz és utas még sosem járt ottA városnak  van már egyébként buszállomása a városközpontban. Azon nagy a forgalom, oda érkeznek a távolsági buszok. Akik a közeli településekről jönnek át fürdeni, azoknak különösen jó helyen van a központi pályudvar, hisz közvetlenül a meleg gyógyvizű tó mellett épült.

A lap információ szerint azonban kiköltöztetnék a buszokat a központtól és a tótól is távolabbi helyre. Ám a tervek alapján nem a már elkészült, mindentől kieső és át nem adott pályauvar lenne a végcél, hanem egy harmadik, felépítendő állomás.

Folyton azt halljuk, hogy erre nincs pénz, arra nincs pénz. Rengeteg felesleges dologra költenek, auztán amire meg szükség van, azt rossz helyre építik. Talán a központi pályaudvarra kellett volna több forrást irányítani, ha már van sok-sok pénz.

Hazánkaban számos olyan buszpályaudvar van, ahol nincs , vagy nem megfelelő a mosdó és sorolhatnám. Talán  olyasvalakiknek kelleni döntési helyzetben lenni, akik tudnak gondolkozni, vagy inkább kérdezzék meg az utasokat, mikor a jegyet veszik. Nehogy erre is kitaláljanak valami újabb ostobaságot!

FO